OVO STE SVI ČEKALI – LUCKY 6 JE STIGAO NA BETOLE!

PROMO

26. 02. 2022. u 12:00

Da li si čuo da je najpopularnija igra klađenja na brojeve - Lucky SIX stigla na BetOle?

OVO STE SVI ČEKALI – LUCKY 6 JE STIGAO NA BETOLE!

Foto: Promo

To znači da u bilo kom trenutku možeš okušati svoju sreću putem sajta betole.com i mobilne aplikacije. Nova izvlačenja te očekuju na svakih 5 minuta, a svako izvlačenje je nova šansa za fenomenalne novčane dobitke!

Pravo vreme je da odaberete svoje srećne brojeve i krenete u pohod na sjajne nagrade.

Šta je e-Lucky 6?

e-Lucky Six je elektronska igra klađenja na brojeve koji se na BetOle sajtu izvlače na svakih 5 minuta. Igra je zasnovana na kompjuterski generisanom događaju izvlačenja brojeva koji osigurava statistički nezavisan, slučajan i nepredvidiv izbor.

U bubnju se nalazi 48 brojeva, od kojih se nasumično izvlači njih 35. Brojevi su podeljeni u 8 grupa po 6 brojeva. Svaka grupa označena je određenom bojom: crvenom, zelenom, plavom, ljubičastom, smeđom, žutom, narandzastom i crnom:

KAKO SE IGRA „e-Lucky Six“?

Osnovna igra - Igrači se klade odabirom 6 brojeva u opsegu od 1 do 48. Ukoliko je kombinacija dobitna (svih 6 izabranih brojeva bude izvučeno), dobitak je jednak proizvodu visine uloga i koeficijenta naznačenog uz poslednji, šesti, pogođeni broj.

Sistemi - U sistemskom klađenju, igrač može da odabere više od 6 brojeva od 48 ponuđenih, odnosno igrač može da izabere 7, 8, 9 ili 10 brojeva, formirajući tako unapred definisane sisteme 6/7, 6/8, 6/9, 6/10.

Da bi pobedio, igrač mora da pogodi najmanje 6 od ukupnog broja izabranih brojeva. U skladu sa povećanjem izabranih brojeva, povećava se i broj mogućih dobitnih kombinacija:

Postoji i osam dodatnih „e-Lucky Six“ igara:

1. Boja Prve Kuglice – Igrač pogađa koja će biti boja prve kuglice. Moguće je izabrati i do 4 boje istovremeno. Odigravanje ove opklade ujedno predstavlja i uslov za osvajanje Color Jackpot-a.

2. Kompletirana Boja – Igrač pogađa boju koja će da bude kompletirana (svih 6 kuglica izabrane boje bivaju izvučene).

3. Prva Kuglica (24.5) – Igrač pogađa da li će prvi izvučeni broj imati vrednost veću ili manju od 24.5.

4. Zbir Prvih Pet (122.5) – Igrač pogađa da li će zbir prvih pet izvučenih brojeva imati vrednost veću ili manju od 122.5.

5. Prvi Broj (NEPAR/PAR) –Igrač pogađa da li će prvi izvučeni broj biti paran ili neparan.

6. Broj U Prvih Pet – Igrač bira jedan broj i pogađa da li će biti izvučen (ili ne) među prvih pet izvučenih brojeva.

7. Kompletirana Boja (1+) – Igrač pogađa da li će doći (ili ne) do kompletiranja barem jedne boje u toku izvlačenja.

8. U Prvih Pet (NEPAR/PAR) – Igrač pogađa da li će biti veći broj parnih ili neparnih brojeva među prvih pet izvučenih brojeva.

Džekpotovi na e-Lucky 6?

COLOR JACKPOT – Igrač koji odigra opkladu - Boja Prve Kuglice - a izabrana boja uopšte ne bude izvučena osvaja Color Jackpot. Iznos Jackpot-a se povećava sa svakim uplaćenim tiketom.

SUPER PIN JACKPOT – Igrač koji pogodi šesti broj na poziciji na kojoj je prikazan simbol pin osvaja Super PIN Jackpot. Iznos Jackpot-a se povećava sa svakim uplaćenim tiketom.

Dođi na betole.com i okušaj svoju sreću!

Ukoliko još nemaš nalog - proces REGISTRACIJE je veoma jednostavan, a samo nekoliko klikova deli te da postaneš BetOleovac i uđeš u svet najboljeg online klađenja u zemlji.

Zašto ti igraš?!

IGRAŠ DA DOBIJEŠ!

Čekamo te!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna