STANOJEVIĆ O ISTORIJSKOM USPEHU: "Ponosan sam na igrače, hoćemo Romu u osmini finala"

Novosti online

24. 02. 2022. u 22:04

TRENER Partizana Aleksandar Stanojević nije krio zadovoljstvo posle trijumfa njegovih pulena i u revanšu baraža Lige konferencija protiv Sparte.

СТАНОЈЕВИЋ О ИСТОРИЈСКОМ УСПЕХУ: Поносан сам на играче, хоћемо Рому у осмини финала

FOTO: M. Vukadinović

Malo je ostalo gorkog ukusa zbog nepotrebnog, a možda i prestrogog, isključenja Rikarda, a strateg crno-belih izneo je i želju za sutrašnji žreb osmine finala.

Posle meča, Stanojević je izneo svoje prve utiske.

– Dobro veče svima, šta reći… Čestitam svojim igračima i našim vernim navijačima što smo imali priliku da napravimo istorijski uspeh. Ponosan sam na igrače, ušli su „jako“ u utakmicu, znali smo šta hoćemo, publika nas je nosila, zahvalan sam im svima – rekao je Stanojević na početku.

Dvostruki strelac na današnjem meču Rikardo Gomeš je zbog navodne simulacije dobio drugi žuti karton i automatski diskvalifikaciju sa prvoe utakmice osmine finala.

– Pa, ja bih ga u svakom slučaju izveo za nekih 6-7 minuta, ali mislim da je bespotrebno isključen. Okliznuo se i izgubio ravnotežu, to su stvari koje su nepredvidive – jasan je Stanojević i dodao je:

– Rekao sam da su nam navijači dodatni motiv, hvala im na tome sto puta, to je injekcija za nas i značiće nam sve to u i u nastavku. Idemo svi u karantin, pogledaću utakmicu, pa ću već ujutru da nastavim dalje sa obavezama – rekao je Stanojević.

Upitani su crno-beli i koga bi želeli u narendom kolu, a odgovor je više nego jasan.

– Voleo bih Romu zbog atraktivnosti, pa eto neka navijači uživaju – rekao je Stanojević, a sa njim su se složili Saničanin i Jojić.

Stanojević je upitan da li će vecerašnji način igre biti recept i za derbi.

- Da ne otkrivamo recepte, mi smo danas želeli da prostigenmo dva gola , jer tako prolazimo dalje. Za derbi ima vremena, pričaćemo na sledećoj konferenciji - poručio je Stanojević.

BONUS VIDEO - Navijač Sparte na ogradi stadiona u Humskoj

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati