SVETE SE VLAHOVIĆU PREKO MAJKE: Navijači Fiorentine nisu mogli niže da padnu (FOTO)

Novosti online

05. 02. 2022. u 11:28

NAVIJAČI Fiorentine nikako da se pomire sa odlaskom Dušana Vlahovića u omraženi Juventus.

СВЕТЕ СЕ ВЛАХОВИЋУ ПРЕКО МАЈКЕ: Навијачи Фиорентине нису могли ниже да падну  (ФОТО)

FOTO: Instagram/fk juventus

Histeriji se pridružio vlasnik restorana u Firenci koji je jedno jelo nazvao po Dušanovoj majci Gordani, želeći tako da ponizi fudbalera i njegovu porodicu, piše Kurir.

O čemu se radi? Jelo, koje se sastoji od testenine, sira i paradajza i koje košta svega pet evra stavljeno je u ponudu i nosi ime - Penne alla mamma di Vlahovic. Ako je suditi po komentarima ovo jelo se povezuju sa hranom za prostitutke.

Zahvaljujući društvenim mrežama vlasnik restorana u Firenci dobio je na popularnosti, pa o njegovom “poslovnom” potezu bruji ne samo Toskana, već i cela Italija.

Histerija prema Dušanu Vlahoviću podstaknuta je neprimerenim izjavama čelnika kluba, pre svih predsednika Roka Komisoa, ali i menadžmenta. Naime, Fiorentina je sprovela i akciju među navijačima da mogu u klub doneti stari dres sa prezimenom Vlahovića i za 20 evra umesto njega staviti ime Brazilca Artura Kabrala.

Inače, najskuplji srpski fudbaler u istoriji trebalo bi da debituje u nedelju uveče u prvenstvenom meču protiv Verone u Torinu. Fudbaleri Juventusa u subotu uveče biće u karantinu u svom sportskom centru, a reprezentativac Srbije se nalazi u sobi koju je koristio Kristijano Ronaldo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024