KAKVI LICEMERI! Fiorentina pljuje Vlahovića, a i dalje zarađuje na njemu (FOTO)

A. Ilić

01. 02. 2022. u 15:41

FIORENTINA je Dušana Vlahovića prodala Juventusu, a navijači, kao i sam klub, zameraju Srbinu zbog odluke da pojača torinskog giganta. Ali, sa druge strane, dešava se nešto što baš i ne spada u "pristojne stvari", bar ne kada javno "pljujete" nekoga, a sa druge strane na njemu i dalje zarađujete.

КАКВИ ЛИЦЕМЕРИ! Фиорентина пљује Влаховића, а и даље зарађује на њему (ФОТО)

FOTO: M. Vukadinović

Dušan Vlahović je zvezda prelaznog roka. U januarskom transfer prozoru najvrednije je pojačanje, od njega Juventus mnogo očekuje, a sa druge strane dojučerašnji klub, koji je sam pristao da ga proda, najavljuje tužbu. Nisu mu naklonjeni ni navijači ekipe iz Firence.

Fiorentina je na srpskom fudbaleru uzela novac, ali nije želela da se pomiri sa njegovim odlaskom. Klub ga je čak i tužio, i to iz neverovatnog razloga. Vlahoviću, po pisanju medija, preti tužba zato što je na potpis ugovora u Torino otputovao bez negativnog testa na koronu!?

I, taj deo priče već je, donekle, poznat: lokalna zdravstvena institucija je prijavila Vlahovića tužiocu u Firenci zbog kršenja karantina jer nije odradio obavezan test na koronu u Toskani pre nego što je otputovao, nego je to učinio po dolasku u Juventus, na lekarske preglede.

Nije ni to kraj ludila i mržnje prema igraču koji je do juče uveseljavao navijače "viole".

Ultrasi Fiorentine ne podnose Juventus, te su se nakon prelaska Vlahovića oglasili saopštenjem.

- Kao i obično, još jedan mali čovek bez m**a, bez časti i bez poštovanja ide u klub bez identiteta i osećaja pripadnosti - napisali su navijači Fiorentine.

Ipak, sve ovo ne sprečava ljubičaste da pokažu sve licemerstvo i dodatno prihoduju od srpskog fudbalera. Iako ga pljuju, tuže i zameraju mu transfer koji su sami odobrili, Vlahović i dalje donosi novac Fiorentini.

Mrze ga zbog prelaska u redove rivala, ali mržnja ne ide do računa kluba, te Fiorentina i dalje zarađuje na Srbinu. Među popularnijim dresovima u prodavnici Fiorentine jeste onaj Dušana Vlahovića, koji se i dalje može kupiti i to za 120 evra.

FOTO: Printskrin/Fiorentina

Javno "pljuju", tuže, nedavno su i huškali navijače na srpskog golgetera, a "iza leđa" na njemu zarađuju. I to sasvim fino. Što, sve ukupno gledano, nije baš fino ponašanje.

Dušan Vlahović - Transfermarkt kaže: Vredi još više!

Čuveni fudbalski sajt "Transfermarkt", koji se bavi procenom vrednosti igrača, tvrdi da je srpski as "vredniji" nego što se to dosad mislilo. Njegova zvanična "cena" je 70 miliona evra, koliko Juventus jeste platio Fiorentini za njegov dolazak (tačnije, ta suma biće isplaćena u tri rate), ali se navodi da je Srbinova fudbalska vrednost 81 milion evra, koliko bi Fiorentina od njega mogla da zaradi ako se ispune svi bonusi predviđeni "ugovorom o kupoprodaji". U te bonuse, obično, spadaju dostignuća kao što su osvajanje titule prvaka države, Lige šampiona, ili individualne stvari kao što su "zlatna kopačka" Evrope, najbolji strelac Serije A i slično.

BONUS VIDEO: VLAHOVIĆ NOVI REKORDER: Pet najvećih transfera srpskih fudbalera

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)