ZVEZDA SAMO U TURSKOJ: Crveno-beli će kopmletne pripreme odraditi u Antaliji (VIDEO)

Novosti online

11. 01. 2022. u 21:36

FUDBALERI Crvene zvezde će se za drugi deo sezone pripremati u Antaliji, gde će izabranici Dejana Stankovića boraviti u periodu od 13. januara do 3. februara, što je drugačije od prvobitnog plana po kome su crveno-beli trebali da odrade pripreme iz dva dela, na Kipru i Turskoj.

ЗВЕЗДА САМО У ТУРСКОЈ: Црвено-бели ће копмлетне припреме одрадити у Анталији (ВИДЕО)

FOTO: FK Crvena zvezda

Usled velikih epidemioloških mera na Kipru, Zvezda će, nakon odrađenih lekarskih pregleda i prozivke, 13. januara otići u Antaliju (Turska) gde će boraviti tri nedelje.

Prema prvobitnom planu prvotimci šampiona Srbije su prvi deo priprema za prolećni deo sezone trebali da odrade na Kipru, što je bio slučaj i prethodnih godina, a potom da se upute ka Turskoj gde bi odradili deo priprema koji je više namenjen taktičkim uigravanjima.

Tokom boravka u Antaliji izabranici Dejana Stankovića će trenirati na terenu koji je deo sportskog centra i pripada hotelu "Kalista", a upravo na ovoj travnatoj površini će biti odigrane prijateljske utakmice.

Zvezda će za vreme boravka u Turskoj odigrati četiri pripremna duela, a rivali crveno-belima biće Maribor, Lask, Šahtjor Donjeck i Šahtjor Soligorsk.

BONUS VIDEO: Ovo su fudbaleri sa najvećim zaradama

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)