SRBIN PRED TRANSFEROM KARIJERE: Italijanski gigant "kaparisao" Piksijevog "orla"

Novosti online

30. 12. 2021. u 11:31

NAREDNE sezone bismo mogli opet da gledamo srpski Inter! Nekada su dres ovog kluba nosili Dejan Stanković, Siniša Mihajlović i Zdravko Kuzmanović, a sada bi opet nekoliko srpskih fudbalera moglo da zaigra u Milanu.

СРБИН ПРЕД ТРАНСФЕРОМ КАРИЈЕРЕ: Италијански гигант капарисао Пиксијевог орла

FOTO: AP

Navodno, Luka Dinj iz Evertona je prva januarska meta, ali u nedostatku para uprava Intera još više razmišlja o letnjem prelaznom roku i dugoj listi igrača koji bi mogli da stignu kao slobodni agenti kad im na kraju sezone isteknu ugovori.

A na toj listi je i jedno novo ime, nama u Srbiji posebno zanimljivo. Milanska Gazeta delo Sport piše da su nerazuri naciljali i Filipa Đuričića!

Ne za odmah, već za leto, jer tada će isteći Filipov ugovor sa Sasuolom. Šanse da on i bude produžen trenutno se mere promilima, a baš je to situacija koju Inter želi da iskoristi.

Nije Filip jedini takav primer. Šampioni Italije žele da na isti način dovedu i Ajaksovog Andrea Onanu, pa Matijasa Gintera iz Borusije Dortmund… Đuričić se savršeno uklapa u tu strategiju, jer Inter ne sme da se razbacuje parama.

A igra i trofeji moraju da budu sastavni deo grada mode, pa je "orao" Dragana Stojkovića Piksija pravo rešenje.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave