SRBIN ZALUDEO HRVATSKU: Andrić postao zvezda Dinama, žele ga Nemci

Novosti online

23. 12. 2021. u 19:43

SRPSKI fudbaler Komnen Andrić zaludeo je Hrvatsku nakon povratka sa pozajmice, a već se pojavila ponuda iz Bundeslige.

СРБИН ЗАЛУДЕО ХРВАТСКУ: Андрић постао звезда Динама, желе га Немци

Foto: Printskrin

Klub iz Zagreba dobio je ponudu za srpskog fudbalera Kokmnena Andrića koji ove sezone igra odlično nakon povratka sa pozajmice u Rusiji.

U domaćem prvenstvu deli mesto najboljeg strelca sa Mislavom Oršićem i Brunom Petkovićem sa pet postignutih golova. Kako "modri" žele da sačuvaju Luku Ivanuševca koji je na radaru mnogih evropskih klubova moraće da pronađu novac.

Uz Marina Leovca, Frencisa Mubanđe, Marka Tolića i Josipa Šutala, koji su na prodaju, pojavila se informacija da iz Nemačke postoji interesovanje za našeg Komnena Andrića.

Verder želi povratak u Bundesligu, a Andrića navodno vide kao igrača koji može da im u tome pomogne. Cena za bivšeg igrača Radničkog i OFK Beograda je oko milion evra to ne bi trebalo da bude problem za Nemce.

Ovo bi mu bio prvi put da zaigra u Nemačkoj, a u Verderu bi u slučaju transfera postao saigrač sa reprezentativcem Srbije Milošem Veljkovićem. Verder je trenutno tek sedmi u "cvajti", ali je na bod od trećeg mesta koje donosi mesto u baražu za ulazak u Bundesligu.

Imaju ove sezone problema sa realizacijom pošto nijedan igrač ovog tima još uvek nije došao do dvocifrenog broja pogodaka i Andrić bi bio veliko pojačanje.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HRVATSKA BRUJI O SRBINU! Otac mu bio poznati srpski fudbaler, pa izvršio samoubistvo, a on sanja dres Dinama iz Zagreba