DUŠANE, NE JURI ZA NOVCEM: Vlahović dobio savet od legendarnog Nemca koji neće poslušati

Novosti online

21. 12. 2021. u 09:46

DUŠAN Vlahović je crvenim slovima upisan u teftere svih najboljih evropskih klubova.

ДУШАНЕ, НЕ ЈУРИ ЗА НОВЦЕМ: Влаховић добио савет од легендарног Немца који неће послушати

FOTO: EPA

Srbin je zaludeo Apenine, Pirineje, Ostrvo... Dobar glas daleko se čuje, a Dušanove igre i golovi odjekuju Evropom. Krenula je danonoćna trka za potpisom Vlahovića, koji će biti najdragoceniji paraf u 2022. godini.

A sve to gleda iskusni vuk koji se proslavio i na terenu, ali i van njega - Karl Hajnc Rumenige. Nemac je u razgovoru za RTV38 poslao poruku Vlahoviću.

- Vlahović je mlad, a već je postigao sijaset golova. Savetujem mu da ostane u Firenci jer jurnjava za novcem u ranim dvadesetim ne vodi ničemu. Igra u lepom i jakom timu, te bih na njegovom mestu još neko vreme proveo u "violi". Mogao bi tu da postane još bolji - istakao je Rumenige.

foto: EPA

 

Bivši izvršni direktor Bajerna iz Minhena istakao je da se fudbal značajno promenio od njegovih igračkih dana i da je izgubio duh.

- Komiso nema problema sa novcem i može da napravi odličnu Fjorentinu, tim kao nekada. Ovaj tim igra veoma dobro. Fiorentina je ozbiljan projekat i nadam se da će sa Vlahovićevim predstavnicima naći najbolje rešenje za sve - kazao je legendarni nemački napadač.

Vlahović sa Fiorentinom ima ugovor do leta 2023. godine, a od početka sezone dovođen je u vezu sa brojnim klubovima među kojima su Juventus, Totenhem, Arsenal, Barselona, Bajern, Njukasl...

Ono što je sigurno, Dušan neće poslušati savet Rumenigea, jer želi da ide iz Firence i ni na kraj pameti mu nije da produži ugovor sa "violom", pa ćemo videti u budućnosti da li je bolje biti Vlahović ili Rumenige.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)