POZNATI SRBI KOJE SADA NE BISTE PREPOZNALI: Bili su reprezentativne i klupske zvezde, danas su se skroz promenili (VIDEO)

Novosti online

20. 11. 2021. u 14:01

NEKADAŠNjE fudbalske zvezde zapalile su planetu nakon što je osvanula njihova fotografija na internetu

ПОЗНАТИ СРБИ КОЈЕ САДА НЕ БИСТЕ ПРЕПОЗНАЛИ: Били су репрезентативне и клупске звезде, данас су се скроз променили (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin/Tviter/Sportbot11

Ako na ovoj slici ne možete odmah da ih prepoznate, ne brinite. Niste jedini. 

Reč je o Danijelu Ljuboji i Saši Iliću. Obojica su imali velike internacionalne karijere, a bili su i zapaženi članovi reprezentativnih selekcija. 

Ljuboja je sa reprezentacijom Srbije i Crne Gore bio učesnik Svetskog prvenstva u Nemačkoj sada već davne 2006. godine.

Nekada neobičnu frizuru zamenila je brada i duža kosa. Podsetimo, Ljuboja je tokom bogate karijere nastupao za Sošo, Strazbur, PSŽ, Štutgart, Hamburger, Volfsburg, Grenobl, NIsu, Legiju iz Varšave i Lans. 

Saša Ilić, ne, nije taj koji vam prvo pada na pamet. Pored legende FK Partizan još jedan je harao fudbalskim terenima, reč je o nekadašnjem golmanu Čarltona. 

Ovaj nekadašnji čuvar mreže je rođen u Australiji, ima pasoš te zemlje, a u čuvenoj sezoni 1997/98 je sa 10 utakmica bez primljenog gola učinio da čitava Engleska priča o njemu.

Ilić je u velikom finalu plej-ofa odbranio penal za povratak Čarltona u Premijer ligu, a poznat je i po tome što je poslužio kao inspiracija za glavnog lika u filmu "Kad porastem biću Kengur".

BONUS VIDEO 

 

PRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEĆEMO U ZAJEČAR! Navijači OFK Beograda neće bodiriti ljubimce na domaćim utakmicama