MITROVIĆ, OD TRAGIČARA DO HEROJA: "Najbolji dan u mojoj karijeri, nikada nisam odustao"

Novosti online

19. 11. 2021. u 17:56

HEROJ fudbalska reprezentacija Srbije i Fulama Aleksandar Mitrović govorio je za klupski sajt o uspehu nacionalnog tima.

МИТРОВИЋ, ОД ТРАГИЧАРА ДО ХЕРОЈА: Најбољи дан у мојој каријери, никада нисам одустао

Foto: N. Skenderija

Miljenik navijača londonskog tima izrasta u junaka naše reprezentacije koji je jedan od najzaslužniji za plasman "orlova" na Svetsko prvenstvo. 

Mitrovićev gol u 92. minutu protiv Portugalije bio je dovoljan za plasman na Mundijal. 

- Sjajno veče, to je bio najbolji dan u mojoj karijeri i bitan dan za Srbiju, nešto neverovatno... Ispisali smo istoriju. Sjajno veče, a i dalje osećam te leptiriće nisam se smirio od utakmice, dogodilo se nešto neverovatno. Pobedili smo Portugal na način na koji smo to uradili i posle sedam godina gube na svom terenu, u svakom aspektu igre smo bili bolji. Bio sam na Svetskom prvenstvu već, ali na ovaj neverovatan način smo se plasirali i to je najbolji osećaj na svetu da cela zemlja tako bude ponosna na tebe, rekao je Aleksandar Mitrović za klupski sajt Fulama.

Osvrnuo se i na put od tragičara do heroja.

- Prošlo je tačno godinu dana od promašaja protiv Škotske. Bila je ovo sjajna godina. Sve je to život, kroz karijeru prolazite kroz teške periode tokom kojih donesete odluku da li ćete se boriti ili predati. Nikad nisam odustao, ne samo u reprezentaciji nego i u klubu, glavu držim gore i ne odustajem. Ove godine je sve sjajno i ponosan sam na to.

BONUS VIDEO 

 

PRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)