"ZVEZDA OŠTEĆENA, PARTIZANOV PENAL U MAGLI": Sudijski ekspert progovorio o burnoj nedelji u srpskom fudbalu (VIDEO)

Novosti online

08. 11. 2021. u 09:19

SUDIJSKI ekspert Zdravko Jokić analizirao je sporne detalje na mečevima 16. kola Superlige, posebno je akcenat bio stavljen na mečeve večitih rivala.

ЗВЕЗДА ОШТЕЋЕНА, ПАРТИЗАНОВ ПЕНАЛ У МАГЛИ: Судијски експерт проговорио о бурној недељи у српском фудбалу (ВИДЕО)

FOTO: FK Partiz

Crvena zvezda se žestoko žalila na suđenje, iako je slavila u Novom Sadu, dok je Partizan prosuo bodove kod kuće sa Proleterom, a imao je i "penal" za pobedu.

Krenimo redom, prvo meč u Srpskoj Atini. Naime, sudija Miloš Milanović nije svirao penal za crveno-bele protiv Vojvodine, kada je Mirko Topić udario Aleksandra Dragovića u kaznenom prostoru, posle odluke iz VAR sobe, zbog čega je stigla oštra reakcija sa Marakane.

Jokić smatra da su beogradski crveno-beli oštećeni u Novom Sadu.

- Teška situacija, položaj sudije u odnosu na akciju je bio dobar i odmahnuo je rukom. VAR sa sigurnošću nije mogao da utvrdi da li je kontakt postojao. Moj utisak je da je sudija trebalo da dosudi faul, jer đon ide na glavu. Da je dosudio prekršaj, VAR ne bi mogao da se meša u odluku. Uživo gledano, mogao je da bude penal - rekao je Jokić za TV Arena sport.

Na Topčiderskom brdu je situacija bila drugačija, FK Partizan je dobio najstrožu kaznu u magli, jer je Pavle Tomić svirao igranje rukom defanzivca Novosađana Lambulića u kaznenom prostoru. Prema Jokićevim rečima, ni on nije siguran šta se dešavalo.

- Ja ovde teško mogu da vidim, igrač nema raširene ruke i teško je ovde proceniti. Da imamo kameru iza gola, to bi onda bilo drugačije - bio je zagonetan Jokić.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)