BENZEMA UŠAO U ISTORIJU: Napadač Reala postigao hiljaditi gol kraljevića u Ligi šampiona pa ustupio mesto Luki Joviću (VIDEO)

Novosti online

03. 11. 2021. u 20:45

ZAVRŠENE su prve dve utakmice današnjeg programa Lige šampiona..

БЕНЗЕМА УШАО У ИСТОРИЈУ: Нападач Реала постигао хиљадити гол краљевића у Лиги шампиона па уступио место Луки Јовићу (ВИДЕО)

FOTO: Redit

Fudbaleri madridskog Reala savladali su Šahtjor sa 2:1. Oba gola za kraljeviće postigao je Karim Benzema na asistenciu Vinisijusa.

Prvi od ta dva bio je 1000. gol Madriđana u Ligi šampiona, čime su postali prvi klub koji je probio ovu neverovatnu granicu. Realu je za to bilo potrebno 455 utakmica u elitnom takmičenju, to je još jedna kategorija u kojoj je najbolji klub 20. veka neprikosnoven.

Luka Jović je igrao od 79. minuta kada je zamenio upravo Benzemu.

FOTO: Redit

Strelac za goste bio je Fernando. Posle četiri kola Real ima devet bodova, tri više i utakmcu više od Šerifa koji od 21 čas igra protiv Intera. Nerazuri su treći sa četiri boda iz tri utakmice.

Na San Siru u Milanu domaći tim je gubio do 61. minuta. Porto je prednost stekao u šestom minutu golom Dijaza na asistenciju Marka Grujića. Imao je srpski internacionalac nekoliko prilika da se i sam upiše u strelce, ali je s(p)retniji od njega bio golman rosonera Ciprijan Tatarušanu.

Bio je ovo prvi bod za ekipu Nilana, dok su zmajevi sa ukupno pet sada izbili na dreugo mesto grupe B, sa poenom više od Atletika i četiri manje od Liverpula. Redsi i jorgandžije svoj meč igraju od 21 čas.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju