LEGENDA BEZ DLAKE NA JEZIKU: Van Bisaku ni Palas ne bi hteo , Megvajer igra kao robot, a tek Šo...

Novosti online

31. 10. 2021. u 15:49

MANČESTER junajted ove sezone u svojim redovima ima znatno kvalitetniji kadar, ali to svejedno nije pomoglo klubu da ispliva iz ponora u kome se nalazi prethodnih godina.

ЛЕГЕНДА БЕЗ ДЛАКЕ НА ЈЕЗИКУ: Ван Бисаку ни Палас не би хтео , Мегвајер игра као робот, а тек Шо...

EPA

Kap koja je prelila čašu je prošlonedeljni poraz od Liverpula (5:0), gorak ukus ubedljive blamaže sa "Old Traforda" nije uspeo da ispere ni trijumf nad Totenhemom (0:3), a legendarni Roj Kin nije nimalo štedeo igrače Junajteda, posebno odbranu tima. 

- Moraju da pokažu karakter. Junajted ima talentovane igrače, ali odbrana... Hari Megvajer i Luk Šou su prošle nedelje odigrali sramotno, to je bio šamar klubu. Ništa bolji nijer bio ni Aron Van-Bisaka. Nisam siguran da bi njega nazad uzeo ni Kristal Palas. Loš je u donošenju odluka, rekao je Kin i dodao: 

- Junajted je klub koji kroz godine krasi veliki broj talentovanih igrača. Momaka sa karakterom i ličnošću. To ne vidim u ovoj grupi. Megvajer je kao robot. Nakon porazaz "izvinio se navijačima", ali u tome nisam video emocije. Luk Šo se vratio starim navikama. Kapiten govorio "moramo se uzdići zajedno iz ovoga", ne moraš ti da se dovedeš u red. Ako želiš da budeš vođa moraš osnovne stvari da uradiš kako treba, rekao je kao i obično bez dlake na jeziku Roj Kin. 

BONUS VIDEO 

 

PRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IGRAĆE U TREĆEM RANGU I U LIGI EVROPE?! Neverovatna situacija koja je zbunila i čelnike UEFA