SENZACIJA NA ETIHADU: Luka Milivojević sa klupe gledao pobedu Palasa protiv Sitija

Novosti online

30. 10. 2021. u 18:15

FUDBALERI Kristal palasa naneli su neočekivani poraz Mančester sitiju i to na Etihadu. Ovo je tek druga pobeda ekipe našeg Luke Milivojevića ove sezone, a prva u gostima. Istovremeno, građani su prvi put poraženi na svom terenu.

СЕНЗАЦИЈА НА ЕТИХАДУ: Лука Миливојевић са клупе гледао победу Паласа против Ситија

FOTO: EPA

Golove za goste postigli su Vilfrid Zaha i Konor Galaher koji je bio asistent kod prvog gola.

Porazu sitija donekle je kumovao i crveni karton Laportu, iako su orlovi već vodili 1:0 kad je on isključen posle intervencije VAR sudija. Njegovom isključenjeu kumovao je Zaha, najbolji igrač prvog poluvremena.

Drugo iznenađenje dana, makar samo na papiru jer Brajton ove sezone igra fenomenalno, je bod koji su galebovi odneli sa enfilda. Liverpul je vodio sa 2:0 preko Hendersona i Manea, ali je završnica prvog poluvremena pripala gostima koji su preko Mvepa smanjili na 2:1.

Izjadnečenje galebovima doneo je Trosar. U završnici utakmie gosti su mogli i do pobede. Bil isu znatno opasniji u napadu, a dobro su čuvali svoju mrežu. Postigli su i treći gol ali je on poništen zbog mikrospkopskog ofsajda Trosara.

Čelsi je iskoristio kiks dva najbliža pratioca. Plavci su do prednosti došli u 65. minutu kada je pogodak postigao Ris Džejms. Njukasl se branio tokom čitavog meča, i gotovo da nisu napadali sve do primljenog pogotka.

Njukasl je morao da krene u napad nakon primljenog pogotka, što je ostavilo dosta prostora Čelsiju, koji je to umeo da iskoristi.

Ris Džejms je duplirao prednost u 77. minutu, a samo četiri minuta kasnije Žoržinjo je postavio konačnih 3:0.

Od 18.30 igra se derbi kola u kome Totenhem dočekuje Mančester junajted.

BONUS VIDEO - 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)