MIRONČIKOV U OSMINI FINALA: Turčin Ajkutsun počišćen iz ringa

Novosti online

30. 10. 2021. u 16:34

SRPSKI bokserski reprezentativac Vladimir Mirončikov briljantnom pobedom protiv Turčina Kana Ajkutsuna sa 5:0, u kategoriji do 80 kilograma, započeo je danas učešće na Svetskom prvenstvu u Beogradu.

МИРОНЧИКОВ У ОСМИНИ ФИНАЛА: Турчин Ајкутсун почишћен из ринга

FOTO: BSS

Mirončikov je briljirao u prvoj pobedi pod reflektorima beogradske Arene i uz veliku podršku srpskih navijača koji su i ovaj put zdušno bodrili domaćeg reprezentativca. Naredni protivnik za plasman u četvrtfinale Vladimiru biće Bugarin Kristijan Nikolov.

- Imao sam veliku pauzu od poslednjeg meča do ovog danas, zato sam još više zadovoljan kako je današnja borba protekla, a verujem da će naredna biti još ubedljivija. Svaki savet od selektora i stručnog štaba sam poslušao i sproveo, taktika je bila bez greške. Naredni meč boksujem protiv Bugarina i verujem u pobedu. Hvala publici, idemo Srbija - rekao je srpski reprezentativac

U drugoj sesiji, treći meč u ringa A naš Pavel Fedorov u kategoriji do 63,5 kg bori se protiv Turčina Kerema Oezmena, dok će u 13. meču druge sesije u ringu A šampion Srbije Almir Memić voditi bitku protiv Nemca Kevina Šumana u kategoriji do 75 kg.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili