BRINU GOMEŠ I MARKEC: Za meč protiv Metalca pod znakom pitanja golgeter i kapiten, neizvestan i Holender

M. BLAŽIĆ

27. 10. 2021. u 19:22

DOŠLO je vreme za početak "domaćih radova". Spletom okolnosti i uz "ubačenu" sutrašnju (17.00 - Arena 1 Premijum) zaostalu utakmicu petog kola, Partizan protiv Metalca počinje seriju od četiri superligaška meča u Humskoj.

БРИНУ ГОМЕШ И МАРКЕЦ: За меч против Металца под знаком питања голгетер и капитен, неизвестан и Холендер

FOTO: M. Vukadinović

Na papiru okršaj sa ekipom iz Milanovca sigurno ne može da se okarakteriše kao najlakši za Stanojevićev tim, čega je strateg Partizana i te kako svestan.

- Očekujem zahtevan meč, pokazalo se to iz prethodnih međusobnih duela i ulazimo sa velikim oprezom. Rival je mlada ekipa, brza. Nije lako pobeđivati u kontinuitetu, svaki segment je bitan, u igri i na tribinama, i zato se nadam podršci navijača - ističe strateg crno-belih Stanojević.

Serija utakmica pred domaćom publikom Partizanu bi trebalo da olakša put ka osvajanju jesenjih počasti.

- Znači što igramo u Beogradu zbog putovanja, ali i terena. Teško je igrati na nekim terenima koji nisu adekvatno pripremljeni. Da izbegnemo makar loše podloge usled lošeg vremena. Srećan sam jer se borimo, u trci smo na domaćoj sceni i u Evropi. Na našem terenu je odigran veliki broj utakmica u kratkom periodu i bio je težak za igru, veoma mekan.

Zdravstveni bilten je daleko od idealnog.

- Ima rovitih igrača. Juče je grupa fudbalera koji su igrali za vikend imali oporavak. Nismo sigurni oko Markovića, Holendera i Rikarda. Imamo konkurenciju na krilu, ali kada Marković i Holender nisu zdravi onda je smanjena konkurencija, čekamo poslednji trening pred utakmicu posle kojeg ćemo se opredeliti za startere - zaključio je Stanojević.

Rođendani

DOBRU atmosferu u taboru crno-belih posle povratka na pobednički put u Bačkoj Topoli dodatno su popravile proslave rođendana. U utorak je čestitke primao Danilo Pantić (25), danas sportski direktor Ivica Iliev (42), a u četvrtak rođendan slavi trener Aleksandar Stanojević (48).

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)