"ULIČARI DEMOLIRALI STADION": Neredi na fudbalskom meču elitnog crnogorskog ranga (VIDEO)

Milutin SEKULOVIĆ

25. 10. 2021. u 12:46

VANDALI iz Nikšića, pod "firmom" navijača Sutjeske, demolirali su u subotu veče veliki broj stolica na savremenom fudbalskom zdanju u Beranama, tokom prvoligaške fudbalske utakmice između Jezera iz Plava, koje je bilo domaćin u Beranama, i fudbalera Sutjeske, lidera na tabeli.

УЛИЧАРИ ДЕМОЛИРАЛИ СТАДИОН: Нереди на фудбалском мечу елитног црногорског ранга (ВИДЕО)

Foto: M.Sekulović

- Tridesetak besprizornih uličara, uprkos redarskoj službi i prisustvu policije koji su bili nemi posmatrači svega, divljali su i palili skupe stolice. Da nisu intervenisali naši radnici, oni bi demolirali celu tribinu - kažu iz JP Sportski centar Berane, koje gazduje savremenim sportskim objektima u Beranama, od kojih je fudbalski stadion jedan od dva najlepša i najfunkcionalnija u državi.

- Apelujemo na Fudbalski savez da dovede u red klubove koji se ''kite'' ovakvim navijačima i vode ih na utakmice u gostima. Mi imamo probleme i sa nekim fudbalskim ekipama, čiji igrači nezadovoljni ishodima utakmica često lome inventar na stadionu, u koji je baš taj isti Savez uložio velika sredstva - kažu iz Sportskog centra Berane.

Iz fudbalskog kluba Jezero, koji je bio domaćin Nikšićanima, zatečeni su ponašanjem huligana, ''navijača'' Sutjeske.

- U kontaktu smo sa našim prijateljima iz Berana i FS CG. Žao nam je što se ovo desilo i ubrzo će se znati epilog takvog ponašanja ljudi kojima nije mesto na fudbalskim tribinama - kazao nam je predsednik FK Jezero Ervin Tošić.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna