ARAPI NUDE 60 MILIONA ZA VLAHOVIĆA: Srpski reprezentativac na meti NJukasla

M. B.

18. 10. 2021. u 22:08

INTERESOVANjA iz brojnih evropskih klubova za Dušana Vlahovića se nižu iz dana u dan, a prema informacijama sa Ostrva, poslednji koji je stao u red za mladog napadača je Njukasl.

АРАПИ НУДЕ 60 МИЛИОНА ЗА ВЛАХОВИЋА: Српски репрезентативац на мети Њукасла

FOTO: EPA

Prebogati saudijski princ Mohamed bin Salman je nedavno kupio "svrake" i ozbiljni planovi za ojačanje igračkog kadra su uveliko u toku. Među imenima potencijalnih napadača crno-belih sa severa Engleske podvučeno je i ime napadača Fiorentine i našeg nacionalnog tima.

Englezi, zasada, barataju cifrom od 60 miliona evra, koja bi omogućila realizaciju ovog transfera, i tvrde da je Vlahović jedan od prioriteta Njukasla. Pored novopečenih milijardera u trci za njegov potpis je i drugi premijerligaš, Totenhem.

"Pevci" smatraju Vlahovića idealnom zamenom za Harija Kejna, koji je ovog leta ostao u Londonu, ali se i dalje uveliko spekuliše o njegovom napuštanju kluba u kojem je stekao punu afirmaciju.

Vlahović je ove sezone na osam odigranih utakmica u dresu "ljubičastih" postigao šest golova i upisao jednu asistenciju, dok je za reprezentaciju Srbije u oktobarskom ciklusu kvalifikacija za SP u Kataru postigao tri od četiri golova "orlova".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave