"DAJTE NAM SRBINA!" Najbogatiji klub sveta hitno hoće našeg fudbalera

Novosti online

18. 10. 2021. u 10:46

SRBIN bi mogao da bude zvezda predstojećeg prelaznog roka u fudbalu.

ДАЈТЕ НАМ СРБИНА! Најбогатији клуб света хитно хоће нашег фудбалера

FOTO: M. Vukadinović

Dušan Vlahović je oduševio našu zemlju početkom oktobra, sa tri gola je poveo "orlove" ka Mundijalu, a kako se to samo nadovezalo na njegove sjajne igre za Fiorentinu, i ne čudi što raste interesovanje za njega u najvećim evropskim klubovima.

Čak i u onom odnedavno najbogatijem.

Prema pisanju "Sana", Vlahovića žarko u svojim redovima želi Njukasl, kog je ovog oktobra kupio konzorcijum predvođen Saudijskim investicionim fondom čiji je prvi čovek, princ Mohamed bin Salman, 50 puta bogatiji od gazde Pari Sen Žermena.

Ali, da li će "svrake" pobediti u toj trci?

Ево шта поменути британски медиј пише о Влаховићу, коме се спрема својеврсна освета власника Фиорентине:

Foto: Epa / JULIEN WARNAND

Dušan Vlahović

"Fiorentina se sprema za grabež vredan oko 60 miliona evra a vezan za Dušana Vlahovića. Biće to na kraju sezone, a možda i ranije.

Klub iz italijanske Serije A zna da ne može da zadrži Srbina predugo, zato je već i počeo da mu traži zamenu. A te vesti su doveli do velike znatiželje giganata Premijer lige.

Sledeće leto je najizvesnije za veliku ponudu, ali se neka možda dogodi već i u januaru 2021. 

Vlahović (21) je bio želja Totenhema i u minulom prelaznom roku, i to kao zamena za Harija Kejna, da je kapiten Engleske otišao. Mančester siti je Vlahovića smatrao alternativom za Kejna, kog je želeo. A u međuvremenu su i Liverpul i Arsenal takođe bili povezivani s ovom zvezdom.

Sada bi on mogao da bude na vrhu liste želja Njukasla koji čeka da pokaže mišiće na fudbalskoj pijaci, prvoj na kojoj će nastupati sa novim vlasnicima.

FOTO: EPA

Dušan Vlahović

Vlahović ima ugovor s Fiorentinom do leta 2023, a taj klub bi uskoro mogao da, kako se kraj sporazuma bliži, obori cenu.

Evropski velikani poput Pari Sen Žermena su takođe zainteresovani, ali Vlahovićevi agenti imaju veze sa Premijer ligom, gde je velika količina novca još uvek u opticaju", piše današnji "San".

 

Dušan Vlahović Foto AP

Dušan Vlahović

Podsetimo, Dušan Vlahović je dosad dao 25 golova u seriji A, na 44 utakmice, a ove sezone je već devet puta bio strelac, od čega je poslednja tri gola dao za Srbiju - najpre za minimalnu pobedu nad Luksemburgom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, a potom dva u trijumfu od 3:1 nad Azerbejdžanom.

BONUS VIDEO Novi navijački haos u Francuskoj

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024