PEP SANJA VLAHOVIĆA: Englezi sastavili listu klubova koji žele srpskog reprezentativca

Đ. S.

11. 10. 2021. u 19:42

DUŠAN Vlahović je odbio da produži ugovor sa Fiorentinom, brzi odlazak iz Firence se nazire, a klubovi širom Evrope zadovoljno trljaju ruke, nadaju se da će privoleti jednog od najtalentovanijih napadača današnjice da potpiše za njih.

ПЕП САЊА ВЛАХОВИЋА: Енглези саставили листу клубова који желе српског репрезентативца

Foto arhiva VN

Zato i ne čudi što je britanski dnevni list "Dejli mejl" napravio listu pet klubova, kojima bi narednog leta najbolje "legao", a radi se o Arsenalu, Totenhemu, Mančester sitiju, Atletiku i Juventusu.

U slučaju "tobdžija", Vlahovića vide kao zamenu za Aleksandra Lakazeta, koji želi da napusti London, a ni ostanak Pjer-Emerika Obamejanga ne deluje kao izvestan. Što se tiče Totenhema, oni se nalaze u nezavidnoj situaciji sa Harijem Kejnom, koji je još letos jasno izrazio želju da napusti klub i pređe u Siti, pa i tamo srpskog bisera vide kao idealnu zamenu. I tu se onda dolazi do objašnjenja zašto je "građanima" Vlahović neophodan, pošto od rastanka sa Serhiom Aguerom nemaju špica sposobnog da u kontinuitetu rešeta mreže, a ako Kejn ne dođe, naš Duci je opcija B. Prema pisanju italijanske "Gazete", Pep Gvardiola sanja o njemu i vidi ga kao savršenu nadgradnju na već paklen sastav.

Kada je u pitanju Atletiko, klub čiju je ponudu tešku 60 miliona evra Vlahović odbio letos, njima situaciju komplikuju godine Luisa Suareza i treba im nova mlada nada da bude udarna igla u ofanzivi. Za Juventus se možda i najviše šuškalo prethodne godine, ali dok su oni gledali šta će sa Kristijanom Ronaldom, voz za Vlahovića je već prošao. Što naravno ne znači da se nova prilika neće ukazati već narednog leta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere