SUAREZ O TELEFONSKOJ SLUŠALICI I BARSELONI: Urugvajac izjavom posle meča dotukao Katalonce

Novosti online

03. 10. 2021. u 10:42

Fudbaleri Atletiko Madrida pobedili su kao domaćini Barselonu sa 2:0, u osmom kolu španske La Lige.

СУАРЕЗ О ТЕЛЕФОНСКОЈ СЛУШАЛИЦИ И БАРСЕЛОНИ:  Уругвајац изјавом после меча дотукао Каталонце

Foto: AP

Strelci za Atletiko bili su Tomas Lemar u 23. i Luis Suares u 44. minutu. Posebno je bilo zanimljivo posle drugog gola domaćih.

Urugvajac je neobičnim gestikulacijama reagovao. Prvo je sklopio ruke u vidu traženja oproštaja, a zatim i namestio ruku kao da telefonira.

Mnogi su odmah pomislili da se Suarez na taj način sveti treneru Barselone Ronaldu Kumanu koji mu je telefonom javio da je višak u tom klubu. Suarez je to indirektno i priznao.

"Telefonska slušalica je posvećena svim ljudima koji su me zvali putem telefona da mi kažu neke stvari i koji još uvek imaju moj broj. Želeo sam da im dam do znanja da nisam promenio broj telefona i da sam još uvek tu", rekao je Suarez.

O tome zašto nije slavio gol, on kaže:

"Nisam želeo da slavim svoj pogodak iz poštovanja prema Barseloni. Svestan sam kroz kako teške trenutke Barsa prolazi, zajedno sa svojim navijačima i igračima. Učinio sam to iz poštovanja. Za svu ljubav, za to što sam bio jedna kula u Barsi, za putanju i za sve ono kroz šta navijači i bivši saigrači prolaze u ovom trenutku", poručio je Luis Suarez.

BONUS VIDEO: Nakon nokauta - Sudija usred ringa morao da uspava MMA borca

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024