STANKOVIĆ O ORLOVIMA: "Srbija igra paklen fudbal"

Z. Ć.

11. 09. 2021. u 08:16

KOLIKO lepih reči na račun "orlova"...

СТАНКОВИЋ О ОРЛОВИМА: Србија игра паклен фудбал

FOTO: FK Crvena zvezda

Pred večerašnji (20.00) meč sa Proleterom na rođendanu "Marakane", trener Crvene zvezde Dejan Stanković je upitan da prokomentariše kakav je utisak na njega ostavila igra reprezentacije Srbije na poslednjim mečevima kvalifikacija za SP. Usledio je "paklen" odgovor, u Dekijevom stilu.

- Meni je čast da pričam o reprezentaciji, bio sam njen kapiten, prošao sve selekcije... Srbija u ovom trenutku igra paklen fudbal. Izgledala je u Irskoj tako moćno i tako dominantno. Žao mi je što nismo pobedili, nažalost, samo smo onako mogli da primimo gol, da ga sami sebi damo. Ne želim ovim rečima da pravim dodatni pritiska, ali sam uveren da sa takvim odnosom, takvom igrom, pristupom, organizacijom, reprezentacija može da se nada prvom mestu u grupi. Čak i ako ne budemo prvi, imamo kvalitet da se dokažemo u baražu. Ovakva Srbija zaslužuje mesto na Svetskom prvenstvu - pun je vere Stanković u selektora Piksija i njegove momke.

Zvezdin trener je pohvalio novajliju Rišaira Živkovića, pa se očekuje da će mu večeras dati priliku da debituje.

- Drago mi je što je došao odmah nakon Čukaričkog, imali smo deset dana da prođe ceo trenažni proces, kao da je bio na pripremama. Imao je vremena, talentovan je, brz igrač, doneće nam nešto novo, na njemu je sve. Treba da bude miran. Mora da se uklopi u sistem i da ga zavole zbog njegovog rada i truda i odnosa prema dresu, to će navijač prepoznati voema lako. Treba samo da radi kao i do sada - rekao je trener Zvezde.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (1)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave