RONALDO PROŠAO MEDICINSKE PREGLEDE: Portugalac do 39. u Mančester junajtedu

Đ. S.

30. 08. 2021. u 20:52

BLIŽI se trenutak koji navijači Mančester junajteda željno iščekuju. Povratak Kristijana Ronalda (36), mogao bi da bude ozvaničen i pre priključivanja ubojitog golgetera nacionalnom timu Portugalije.

РОНАЛДО ПРОШАО МЕДИЦИНСКЕ ПРЕГЛЕДЕ: Португалац до 39. у Манчестер јунајтеду

Foto: EPA-EFE/FRANCK ROBICHON

Ronaldo je već obavio medicinske preglede u Lisabonu, prošao ih je bez ikakvih problema, što se i očekuje od čoveka "mašine" kakav je Kristijano, a svi detalji dogovora sa Juventusom, biće utanačeni do kraja sutrašnjeg dana.

DEBI PROTIV NjUKASLA

PRVI povratnički nastup u dresu Mančester junajteda, Kristijano Ronaldo bi mogao da ima prvog vikenda po povratku sa reprezentativne pauze. Datum je 11. septembar, kada "đavoli" igraju protiv Njukasla u okviru četvrtog kola Premijer lige.

Prema pisanju brojnih evropskih medija, "đavoli" će "dami" za svog nekadašnjeg asa platiti oko 15 miliona evra, uz dodatnih osam miliona u slučaju lako ostvarivih bonusa.

Takođe, Portugalcu sleduje dvogodišnji ugovor, uz opciju da se saradnja produži na još godinu dana ukoliko drugi mandat Kristijana bude uspešan kao i prvi u kojem je na 292 utakmice postigao 118 golova, osvojio Ligu šampiona, trofeje Premijer lige... Praktično bi do 39. godine bio Mančesterov, ako sve bude kako treba.

- Uzbuđeni smo zbog čitave priče koju je Kristijano Ronaldo imao u Mančester junajtedu - rekao je trener "đavola", Kristijanov nekadašnji saigrač Ole Gunar Solskjer, aludirajući na period pre odlaska u Real. - Nadam se da ćemo moći da završimo svu papirologiju i promovišemo ga što pre. Ronaldo je pobednik i sjajno ljudsko biće. Igrač i ja smo oduševljen što dolazi, ne dovodimo ga da sedi na klupi. Učiniće naš tim boljim.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)