PREMA ZVEZDI NIJE POKAZAO POŠTOVANJE: A sada je zaradio milione tako što je otišao iz kluba i postao slobodan igrač

Novosti online

16. 08. 2021. u 09:07

Srpski napadač Aleksandar Prijović konačno će biti slobodan igrač jer je uspeo da "završi" raskid ugovora sa Al-Itihadom, iako je saga trajala nekoliko meseci.

ПРЕМА ЗВЕЗДИ НИЈЕ ПОКАЗАО ПОШТОВАЊЕ: А сада је  зарадио милионе тако што је отишао из клуба и постао слободан играч

Foto: N. Paraušić

Kako prenose arapski mediji sve je dogovoreno i nekadašnji reprezentativac se nagodio tamošnjim klubom i za to mu sledi veliki novac. Tačnije, ogroman!

Napadač će zaraditi čak 11 miliona evra na ime raskida ugovora, što je zaista veliki novac, ali su na kraju u Al-Itihadu srećni što neće morati da mu isplate svu zaradu koju je sporazum podrazumevao kada je Prijović dolazio iz PAOK-a.

Tada je Aleksandar potpisao ugovor na četiri i po godine sa platom od 5.300.000 evra po sezoni, što znači da bi ukupno zaradio 21.400.000, ne računajući bonuse koji tek nisu mali.

Od početka nisu bili zadovoljni u Al-Itihadu partijama Prijovića, koji je na 57 mečeva dao 21 gol, pa se tako već mesecima traži model po kom bi mogao da napusti klub, a čini se da su ovim sporazumom zadovoljne obe strane i da će sve uskoro biti formalizovano, preneo je "Mondo".

On je i dalje želja mnogih klubova, a bio je možda i na pragu Crvene zvezde, ali se, kako su čelnici šampiona Srbije rekli, poneo "previše nadobudno".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave