MAKSIMOVIĆ O PRELASKU MESIJA U PSŽ: Barseloni će biti najteže, neće lako nadoknaditi njegov odlazak

Novosti online

14. 08. 2021. u 12:15

SRPSKI fudbaler Nemanja Maksimović sa svojim Hetafeom otvorio je novu sezonu Primere.

МАКСИМОВИЋ О ПРЕЛАСКУ МЕСИЈА У ПСЖ: Барселони ће бити најтеже, неће лако надокнадити његов одлазак

Foto: EPA-EFE/Rodrigo Jimenez

On i saigrači su poraženi od Valensije na "Mestalji" sa 1:0, a naš vezista je odigrao ceo meč. U prvoj postavi ekipe iz predraga Madrida našao se i novajlija Stefan Mitrović koji je zamenjen u 46. minutu.

Reprezentativac Srbije ističe da će ova sezona biti bolja nego prošla i da je cilj da se što pre obezbedi opstanak u ligi.

- Među malobrojnim ekipama smo koje su se dobro pojačale, imamo veliki izbor kvalitetnih igrača, međutim, ne zalećemo se sa optimističkim najavama. Prioritet nam je da što pre osvojimo 40 bodova i ne strepimo za opstanak, o višim ambicijama razmišljaćemo ako na vreme dođemo do prvog cilja - rekao je Maksimović, a preneo "Sportski žurnal".

Započeo je petu sezonu u španskom fudbalu, a četvrtu u Hetafeu.

- Najbitnije mi je da me zaobiđu povrede. Retko sam ispadao iz tima prethodnih godina, nadam se da će opet biti tako. Zadovoljan sam u predgrađu Madrida, sve mi je odlično poznato u klubu, samo da rezultati budu dobri.

Navijači koji prate Primeru su šokarani odlascima Lionela Mesija i Serhija Ramosa u PSŽ. Malo ko se tome nadao.

- Velikani nisu doveli zvučna pojačanja, ovo je najslabiji prelazni rok u ligi u dužem periodu unazad. Videćemo da li će nešto drastično da se promeni do kraja prelaznog roka. Barseloni će biti najteže, previše dugo se oslanjala na Mesija da bi sad mogla bez posledica da nadoknadi njegov odlazak - zaključio je Maksimović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

DULJAJ PREKINUO SPEKULACIJE! Otkrio da li je namerno dobio žuti karton pred večiti derbi