REVANŠ NIJE NEMOGUĆA MISIJA: Fudbaleri vojvodine gostuju LASK-u

S.B.

11. 08. 2021. u 12:55

FUDBALERI Vojvodine večeras (21) u Klagenfurtu, u revanš utakmici 3. kola kvalifikacija za Ligu konferencija, gostuju LASK-u namereni da nadoknade „minus“ 0:1 od pre nedelju dana na „Karađorđu“.

РЕВАНШ НИЈЕ НЕМОГУЋА МИСИЈА: Фудбалери војводине гостују ЛАСК-у

FOTO: FK Partizan

Novosađanima, naravno, neće biti lako da jure prednost austrijskog predstavnika ali su, sa svoje strane ubeđeni da pred njima nije „nemoguća misija“.

Jer, videli su to u prvom susretu, u kojem su pred svojim navijačima izrazili više respekta prema gostu, da povezanijom igrom u napadu mogu da priprete rivalu. Osim toga, uknjižili su i prvu prvenstvenu pobedu minulog vikenda nad Voždovcem i dobili dodatni vetar u leđa.

– Utakmica sa Voždovcem nam je bila veoma važna jer je trebalo da odigramo dobar meč i pobedimo pred teško gostovanje u Austriji. Iskoristili smo priliku da odmorimo neke od igrača pa ćemo u Klagenfurtu biti kompletni, osim beka Cucina koji mora da odradi „karton pauzu“. Atmosfera u ekipi je odlična, igrači veruju da evropska priča nikako nije završena ali ujedno ni ne pretimo domaćinu- kaže Salavoljub Đorđević, trener Vojvodine i naglašava da je želja njegovih izabranika da se predstave u najboljem svetlu i da snagom kolektiva pokušaju da naprave podvig.

PODRŠKA ODBOJKAŠA

FUDBALERE Vojvodine bez rezerve juče su podržali igrači i rukovodstvo našeg najtrofejnijeg odbojkaškog kolektiva. Višestruki šampioni, odbojkaši Vojvodine, uputili su reči ohrabrenja fudbalerima.

- Radujemo se novoj međunarodnoj utakmici fudbalskog predstavnika velike porodice Sportskog društva Vojvodina . Navijamo svim srcem i priželjkujemo Vošinu pobedu i prolaz dalje, a time i nastavak evropske priče, koju novosadski sport, bez sumnje, zaslužuje – poručuju odbojkaši Vojvodine.


 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna