CRVENA ZVEZDA ISPALA IZ KVALIFIKACIJA ZA LŠ: Crveno-beli poraženi u Moldaviji, sele se u plej-of za LE (VIDEO)

Novosti online

10. 08. 2021. u 18:33 >> 20:55

FUDBALERI Crvene zvezde poraženi su u revanš meču u Tiraspolju od Šerifa sa 1:0 u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА ИСПАЛА ИЗ КВАЛИФИКАЦИЈА ЗА ЛШ: Црвено-бели поражени у Молдавији, селе се у плеј-оф за ЛЕ (ВИДЕО)

FOTO: M. Vukadinović

Crveno-beli su tako okončali učešće u kvalifikacijama za elitno takmičenje, pa se sele u plej-of za Ligu Evrope.

Nije šampion Srbije odigrao dobar meč, stvorio je jednu pravu priliku. Sa takvom igrom nije mogao da se očekuje drugačiji ishod. Zvezda je morala bolje, ali sada je kasno.

Domaći su poveli u nadoknadi prvog poluvremena kada je Arboleda glavom savladao Milana Borjana, posle centaršuta Franka Kastanjede. Deluje da je kolumbijski štoper bio u ofsajdu, no to je sada manje bitno.

Pokušao je Stanković izmenama u nastavku utakmice da razmrda ekipu, ni to nije dalo mnogo rezultata. Bila je Zvezda nešto bolja. Dobar udarac Veljka Nikolića zaustavio je Atanasijadis. Najbolju priliku propustio je Mirko Ivanić. Grk je tada nogom odbio loptu u korner.

Do kraja crveno-beli nisu ozbiljnije zapretili, pa je Šerif mogao da slavi veliku pobedu i plasman u plej-of kvalifikacija za Ligu šampionu, gde ga čeka Dinamo Zagreb ili Legija.

Crvena zvezda će u plej-ofu za Ligu Evrope igrati protiv slbijeg iz meča Jang Bojs - Kluž.

Stadion: "Šerif". Gledalaca: oko 6.000. Sudija: Feliks Cvajer (Nemačka). Strelac: Arboleda u 45+2. minutu za Šerif.

Šerif (4-2-3-1): Atanasijadis - Žulijen, Dulanto, Arboleda, Kristijano - Til, Ado, Kolovos (od 67. Jansane) - Traore (od 85. Bizjak), Kastanjeda - Luvanor.

Crvena zvezda (4-2-3-1): Borjan - Gajić, Dragović, Degenek, Rodić - Sanogo (od 77. Gavrić), Srnić (od 60. Nikolić) - Falko (od 46. Ben), Ivanić, Katai (od 64. Krstičić) - Dioni (od 46. Krstović).

DRUGO POLUVREME: Šerif - Crvena zvezda 1:0

90+4. MINUT - Kraj utakmice!

83. MINUT - Dve velike prilike za domaće u jednom napadu. Udarac Jansanea odbranio je Borjan, dok je Traore tukao preko gola.

81. MINUT - Vremena je sve manje. Šerif je bliži prolasku u plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona. Uveo je Stanković i Gavrića ne bi li dobio probojnost po boku.

72. MINUT - Šerif je inicirao odličan kontra napada. Na kraju ga je udarcem završio Jansane, no Borjan je bio na visini zadatka, baš kao i u sledećem napadu kada je pokušaj Kastanjede skrenuo u korner.

66. MINUT - Velika prilika za Mirka Ivanića. Šutirao je levom nogom sa nekim 10 metara, ali je Atanasijadis nogom zaustavio udarac.

61. MINUT - Odmah Nikolić u prilici. Odlično je šutirao, a Grk je krajnjim naporom odbio loptu u korner.

60. MINUT - Ben je šutirao glavom, ali je lopta otišla pored gola. Stanković je izvršio i treću izmenu. Umesto Srnića na teren je ušao Veljko Nikolić.

59. MINUT - Vreme curi, a gosti ne uspevaju da zaprete domaćinu. Šerif odlično stoji na terenu.

50. MINUT - Na startu drugog dela Zvezda je dobila dva kornera. Ben je izveo oba, ali opasnosti nije bilo.

46. MINUT - Počelo je drugo poluvreme. Dejan Stanković je izvršio dve izmene. Nikola Krstović je zamenio Luisa Dionija, dok je El Fardu Ben ušao na teren umesto Filipa Falka.

PRVO POLUVREME: Šerif - Crvena zvezda 1:0

45+5. MINUT - Kraj prvog poluvremena!

45+2. MINUT - Šerif je poveo preko Arbolede. Kastanjeda je izveo slobodan udarac, a štoper domaćih je odlično skočio i glavom matirao Milana Borjana.

43. MINUT - Pokušao je i Srnić. Povukao je loptum, šutirao iskosa sa desne strane, ali opet neprecizno.

39. MINUT - Ivanić je dodao do Kataija, ovaj tukao sa nekih 17 metara, lopta je ipak otišla preko gola. Deluje da je zvezdina desetka mogla mnogo bolje.

31. MINUT - Traore je prošao pored Gajića, šutirao je iskosa sa leve strane, ali je Borjan bio dobro postavljen i izbio je loptu.

30. MINUT - Pola sata fudbala u Tiraspolju je za nama. Nemački sudija Cvajer je domaćim igračima dodelio već četiri žuta kartona.

24. MINUT - Šutirao je Katai iz daljine, ali lopta je otišla malo pored gola koji čuva Atanasijadis.

21. MINUT - Jedino vredno pomena od prilike za domaće bio je žuti karton koji je dobio Slavoljub Srnić.

14. MINUT - Glavom su pokušali i domaći. Kristijano je šutirao i nije bio precizan. Opet je lopta otišla pored gola.

9. MINUT - Udarac je oprobao Luvanor, ipak nije bilo opasnosti po Borjana, pošto je lopta otišla pored gola. Prethodno su gosti zapretili iz kornera. Zamalo je Dragović ostao kratak.

3. MINUT - Prvi put je Zvezda zapretila. Šutirao je Degenek glavom posle centaršuta Falka iz kornera.

1. MINUT - Počela je utakmica u Tiraspolju!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (23)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!