SITI SPREMA DVA VELIKA POJAČANJA: Stiže Griliš, čeka se Kejn

Z.Ć.

31. 07. 2021. u 20:25

DžEK Griliš je "zapalio" Ostrvo - kako prenose tamošnji mediji, Aston Vila će oberučke prihvatiti zvaničnu ponudu Mančester sitija u vrednosti od rekordnih 120 miliona evra za svog kapitena.

СИТИ СПРЕМА ДВА ВЕЛИКА ПОЈАЧАЊА: Стиже Грилиш, чека се Кејн

FOTO: EPA

I to nije sve, megalomanski Sitijevi apetiti u ovom prelaznom roku se neće smiriti dok ne pukne i druga "bomba", a to je dovođenje Harija Kejna iz Totenhema.

Nema šta, prebogati "građani" pucaju na veliko i spremni su bez cenkanja i natezanja da iskeširaju preko 250 miliona za tandem engleskih reprezentativaca.

Iako Aston Vila još nije zvanično prihvatila ponudu, dobro obavešteni "Skaj sport" je objavio da je Grilišov transfer već gotova stvar. Igrač je istakao da želi da ide, klub je dobio baš onoliku sumu koliku je tražio. Svi su zadovoljni, kao i čelnici Sitija, kojima nije bilo do cenkanja već da se kupovina ekspresno obavi.

Čim ugovorne strane stave svoj potpis, ovaj transfer postaće najveći svih vremena u Engleskoj. Rekorder u Premijer je još uvek je Francuz Pol Pogba, koga je Mančester junajted platio 105 miliona evra Juventusu pre pet godina. Najskuplji britanski igrač igrač je Geret Bejl, njega je 2013. Real otkupio od Totenhema za 101 milion evropskih novčanica. Od igrača iz Engleske prvi na listi najplaćenijih je Hari Megvajer posle prelaska iz Lestera u Mančester junajted (87 miliona evra).

Britanski tabloid"San" je ekskluzivno najavio da Siti planira de se isprsi još više za Harija Kejna. Totenhem je odbio prvu ponudu od 120 miliona i navodno traži pedeset više, što za Sitijeve čelnike, koji leže na parama, nije poseban problem. Ipak, iz Totenhema stižu demanti uz poruku da nema tih para za koje bi prodali svog napadača.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju