EPILOG NEREDA U KOPA LIBERTADORES: Šestorica optužena zbog sukoba sa sudijom i policijom

G. K.

22. 07. 2021. u 20:12

NE stišava se bura posle skandaloznih scena po završetku meča osmine finala Kopa Libertadores između Atletiko Mineira i Boke Juniors (0:0, 3:1 posle penala).

ЕПИЛОГ НЕРЕДА У КОПА ЛИБЕРТАДОРЕС: Шесторица оптужена због сукоба са судијом и полицијом

FOTO: AP

Brazilska policija saopštila je da su ukupno šestorica članova argentinskog velikana optužena nakon što su po završetku meča, vidno nezadovoljni odlukama glavnog arbitra meča Estebana Ostojića i eliminacijom iz daljeg takmičenja, sukobili sa policijom koja je bila prisiljena da upotrebi suzavac.

Dve neimenovane osobe iz Boke optužene za uništavanje imovine. Oni su bacali aparate za gašenje požara na svlačionicu u kojoj se nalazio sudija Ostojić, a pušteni su nakon što su platili kauciju. Policija nij pominjala njihova imena, ali jedan od njih je nekadašnji štoper Mančester junajteda Markos Roho.

Ostaloj četvorici se na teret stavlja nanošenje telesnih povreda pripadnicima organa reda, a kući su pušteni posle sklopljenog dogovora koji ih obavezuje da se pojave pred sudijom u zakazano vreme.

Zanimljivo je da je predsednik Mineira Serhio Koeljo morao da plati kauciju za čelnike Boke koji u tom trenutku sa sobom nisu imali dovoljno gotovine, ali je argentinski klub veoma brzo refundirao iznos.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)