ĐOKOVIĆ OKUPIO SRBE U OLIMPIJSKOM SELU: Novak održao predavanje o mentalnoj snazi (VIDEO)

Novosti online

22. 07. 2021. u 08:45

Novak Đoković je definitivno jedan od najboljih sportista sveta ikada, a razlog tome nije samo teniska veština već i mentalna snaga koja ga izdvaja od ostalih tenisera, ali i sportista.

ЂОКОВИЋ ОКУПИО СРБЕ У ОЛИМПИЈСКОМ СЕЛУ: Новак одржао предавање о менталној снази (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Novak je poznat po radu na sebi i svojim unutrašnjim snagama i zato je u Olimpijskom selu u Tokiju iskoristio priliku da priča sa srpskim sportistima i da im prenese nešto od svog iskustva. Čini se po okupljenim Olimpijcima da su u pitanju individualni sportovi.

- Ja na mentalni rad gledam kao na fizički, treba da budeš što više svestan sebe i svega što radiš i pričaš. Mi kao individualni sportisti nama je to još bitnije, ako imaš loš dan nema ko da te zameni, zdravo gotovort, završio si priču - rekao je Đoković sportistima koji su ga slušali pomno.

Podsetimo, Đoković na startu olimpijskog turnira igraće protiv Uga Delijena iz Bolivije, odlučeno je danas žrebom u Tokiju.

Delijen je trenutno 139. teniser sveta.

Đoković i 28-godišnji Bolivijac nisu se ranije sastajali, a pobednik njohovog meča ide na boljeg iz duela Nemca Jana Lenarda Štrufa i Brazilca Tijaga Monteira.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni