IZNENAĐENJE U LUČANIMA: Mladost napadala, Radnički 1923 slavio!

Novosti online

18. 07. 2021. u 23:04

Odigran je drugi meč 1. kola Superlige u nedeljnom terminu. Radnički 1923 gostovao je Mladosti u Lučanima, a povratnik u Superligu Srbije slavio je 1:0

ИЗНЕНАЂЕЊЕ У ЛУЧАНИМА: Младост нападала, Раднички 1923 славио!

FOTO: Printskrin

Mladost je bila bolji i konkretniji rival, iako su i gosti imali nekoliko obećavajućih akcija, ali su ih kao po pravilu završavali veoma lošim i nepreciznim šutevima. 

U 29. minutu Saša Jovanović pogađa spoljni deo mreže Radničkog šutem sa oko 16 metara, a na ulasku u finiš poluvremena  Bojović posle centaršuta sa desne strane šutira glavom, ali lopta odlazi zamalo pored desne stative.

U nekoliko navrata golu Radničkog je pretio i Kos, ali bez rezultata.

Radnički je konačno postao nešto opasniji u 55. minutu preko Trifunovića koji je bio u veoma izglednoj situaciji, ali je šutirao visoko preko gola. Ipak, sudija je signalizirao ofsajd poziciju jednog igrača Radničkog.

Sve ostalo do kraja meča proteklo je u totalnoj ofanzivi Lučanaca.

Izgledalo je da je to bilo sve što smo videli u ovom meču, ali u poslednjim trenucima nadoknade vremena, u 98. minutu, Radnički uspeva da šokira domaće pobedonosnim golom Marka Mirića. Akcija Radničkog tekla je po desnoj strani, Varjačić je centrirao, a Mirić volej-udarcem pogađa donji desni ugao za konačnih 1:0 u korist Radničkog.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili