DEJAN STANKOVIĆ ZADOVOLJAN: Dioni je pravi, biće od velike pomoći za ekipu

Z. Ć.

09. 07. 2021. u 21:50

FUDBALERI Crvene zvezde vratili su se sa priprema u Austriji, iz kojih je, kao u generalci sa Šturmom (1:1), trener Dejan Stanković izvukao pregršt pozitivnih stvari.

ДЕЈАН СТАНКОВИЋ ЗАДОВОЉАН: Диони је прави, биће од велике помоћи за екипу

FOTO: FK crvena zvezda

- Protiv Šturma smo pravili greške, ali smo i pokazali šta smo sve radili na pripremama. Trebaće nam malo više koncentracije i strpljenja, kao i hrabrosti. Bilo je neiznuđenih grešaka, ali pripisaćemo to atmosferi na tribinama koja je bila fantastična. Šturm je u dobrom ritmu i zato nam je trebala kvalitetna provera. Spremamo se za ono što nas očekuje - istakao je Stanković.

U prvom poluvremenu, Mister je probao taktički model za trojicom pozadi i brzim bekom Bakajokom, za koga kaže da konstantno raste. Zadovoljan je i stanjem letošnjih pojačanja.

- Dragović je odigrao 45 minuta, ali trebaće mu još sedam-osam dana da bude fit. Svi će dobiti slobodno dva dana, ali će Dioni, Krstičić i Stanić raditi. Što se Dionija tiče, videćemo koliko minuta će dobiti u prvenstvu i posle u Evropi. Moramo da "izmerimo" sve to na pravi način, jer ne želimo da dođe do nečeg nepredviđenog, poput povrede. Zadovoljan sam, verujem da smo doveli pravog napadača. Pokazao je želju da dođe i biće od velike pomoći za ekipu. Krstičić je neko ko ima ogromno iskustvo, bitno je samo da se spremi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)