KRENULE "ČARKE" PRED FINALE EURA 2020: Italijani se "ekskluzivnim snimkom" podsmevaju Englezima zbog penala (VIDEO)

Novosti online

09. 07. 2021. u 13:10

NIKO nije ravnodušan na način kojim je fudbalska reprezentacija Engleske došla do finala Evropskog prvenstva u fudbalu, a bocka ih i rival, Italija.

КРЕНУЛЕ ЧАРКЕ ПРЕД ФИНАЛЕ ЕУРА 2020: Италијани се ексклузивним снимком подсмевају Енглезима због пенала (ВИДЕО)

Foto: Jutjub printskrin/Sky News Australia

U najmanju ruku upitan penal i potvrda VAR sistema pogurali su ekipu Gareta Sautgejta ka finalu Eura 2020, prvog posle 55 godina. 

Pravila kažu da je sudija Dani Makeli mogao da prekine igru dok se jedna ne izbaci, ali u njima takođe piše i da je to slobodno uverenje i da igra može da se nastavi ukoliko lopta ne remeti istu. Uz to, Kasper Šmajhel je bio ometan laserom dok je čekao udarac Kejna s "bele tačke"... Ali, arbitar ni to nije video.

Zato su Italijani počeli da se smeju ovakvom ulazu engleskog tima u finale, pa je tako nastala i objava koja je pred vama, a koja kruži društvenim mrežama.

Uz naslov "ekskluzivni snimci" (kako je došlo do penala nad Sterlingom), italijanski navijači masovno dele video-montažu iz jedne popularne igrice:

U njoj se vidi kako Sterling potpuno neometan ulazi u kazneni prostor, potom se sapliće i pada, a sudija koji je prikazan kao slep čovek, sa naočarima i štapom, objašnjava Dancima da je "lepo video da je prekršaja bilo".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave