BORJAN: Bufonu su vrata otvorena, želim u Zvezdi da završim karijeru i postanem legenda kluba

Novosti online

01. 07. 2021. u 19:15

DANAS se pojavila informacija da je Crvena zvezda zvala kako bi pregovarala oko dolaska Đanluiđija Bufona na "Marakanu". O tome, ali i konkurenciji koju ima u crveno-belima govorio je kapiten Milan Borjan.

БОРЈАН: Буфону су врата отворена, желим у Звезди да завршим каријеру и постанем легенда клуба

Foto: N. Paraušić

Čuvar mreže šampiona Srbije je imao malo dužu pauzu zbog obaveza koje je imao u reprezentaciji Kanade. On je uoči meča sa Arisom gostujući na "TV Arena sport" govorio o svom sastusu u klubu.

- Bilo je ponuda, moja želja je da zavšrim karijeru u Zvezdi. Želim da budem legenda kluba. Sve je sada na upravi da li će da me prodaju i kakve planove imaju. Moja i želja moje porodice je da ostanemo ovde. Ovo je moja druga kuća – izjavio je Milan Borjan.

Crvena zvezda zvala Bufona

Tokom dana se pojavila zanimljiva vest. Agent Đanluiđija Bufona, Silvano Martina je otkrio da je imao poziv sa "Marakane" za čuvenog golmana.

Da li je istinita ili nije ne znam. Ako je istina vrata Zvezde su svima otvorena, prija da imam dobru konkurenciju kao što imam sa Popovićem, Gordićem i Ćopićem, tako da dobrodošao je - sa osmehom je poručio kapiten crveno-belih.

Na kraju je govorio i o oslalim golmanima koje Zvezda ima.

- Da Popović ne igra ovako dobro možda ni ja ne bih branio ovako dobro. Veliki je radnik, to me čini srećnim i daje mi snagu da radim još više. Ćopić i Gordić su dva izvanredna golmana koji treba dosta da rade, napreduju. Zvezda ima budućnost - zaključio je Borjan.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri