LALATOVIĆ NAPUSTIO RADNIČKI: Bivši trener Zvezde odlazi u Aziju

Novosti online

23. 06. 2021. u 13:53

Nenad Lalatović je napustio Radnički iz Niša posle samo 12 dana provedenih u klubu sa “Čaira”.

ЛАЛАТОВИЋ НАПУСТИО РАДНИЧКИ:  Бивши тренер Звезде одлази у Азију

FOTO: AP

Posle glasina koje su se pojavile tokom jučerašnjeg dana da Lalatović napušta klub, stigla je informacija iz Radničkog da to ipak nije tačno, ali nas je već ovog jutra sačekao novi preokret u priči sa čuvenim srpskim trenerom.

Prema saznanjima Mozzart Sporta, Lalatović je definitivno napustio "Čair" posle samo 12 dana provedenih u Nišu. Razlog je taj što je u međuvremenu dobio ponudu iz inostranstva, koja je zadovoljila i njegove finansijske apetite. Saudijski Al Batin je stavio na sto nešto što se jednostavno ne odbija i prošlosezonski trener Vojvodine je otišao put Bliskog Istoka.

Nema Al Batin neka sjajna igračka imena, a Lalatović će na klupi naslediti Aleksandra Veselinovića, nekadašnjeg trenera Vojvodine, Spartaka i Čukaričkog. Moguće je da će upravo Veselinović i doći da zameni Lalatovića u Nišu, ali nema potvrde Radničkog za tu informaciju.

Interesantno je da je klub sa "Čaira" već doveo ukupno sedam igrača ovog leta. Ugovore su potpisali: Miljan Škrbić, Damir Kahriman, Vukadin Vukadinović, Nikola Vujadinović, Aleksandar Pejović, Vanja Ilić i Borko Duronjić. Ugovor je produžio Aleksandar Kovačević.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)