ODBIO SELEKTORA ZBOG PRESAĐIVANJA KOSE: Miralem Pjanić odmara od fudbala zbog trivijalnog razloga

Novosti online

10. 06. 2021. u 16:56 >> 20:02

BOSANSKI reprezentativac i fudbaler Barselone Miralem Pjanić uspešno je presadio kosu nakon što je dobio mesec dana odmora kako bi celi proces protekao bez problema.

ОДБИО СЕЛЕКТОРА ЗБОГ ПРЕСАЂИВАЊА КОСЕ: Миралем Пјанић одмара од фудбала због тривијалног разлога

FOTO: Instagram

Ovu generalno rutinsku proceduru, tačnije transplantaciju, Pjanić je izveo u tajnosti, ali ovih dana se na Internetu ništa ne možže sakriti pa su fotografije iz kojih se vidi da nema prepoznatljivu frizuru i da je trenutno bez kose postale viralne.

Takođe saznajemo da Pjanić mesec dana nakon postupka nije mogao da trenira kao fudbaler, pa se sa sigurnošću može reći da je najbolje iskoristio trenutnu pauzu između dve sezone. Takođe, na svom Instagram profilu Pjanić je poslednjih nedelja objavio samo fotografije na kojima nosi kapu, uključujući onu kada je došao u Kalesiju.

Pjanić nije igrao za reprezentaciju BiH u posljednje dvije prijateljske utakmice protiv Crne Gore i Danske, jer ga je trener Petev, baš kao i kapitena Edina Džeka, poštedeo.

Očigledno je taj slobodni period poslužio vezistzi Barselone da izvede ovu transplantaciju a da to ne utiče na treninge.

Pjanić bi mogao da promeni klub sledećeg leta, s obzirom na to da je Barselona zadržala trenera Ronalda Kumana, koji prošle sezone nije previše računao na njega.

Juventus je glavni favorit da osigura Pjanićev potpis.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024