"LEONARDO JE VELIKI IGRAČ, ALI TO NE PIJE VODU": Iliev govorio o Brazilcu, a dotakao se i Bajbeka

Novosti online

04. 06. 2021. u 16:59

BIVŠI sportski direktor Partizana, a još uvek aktivni funkcioner u klubu Ivica Iliev još jednom se dotakao mogućih pojačanja koja se vezuju za crno-bele.

ЛЕОНАРДО ЈЕ ВЕЛИКИ ИГРАЧ, АЛИ ТО НЕ ПИЈЕ ВОДУ: Илиев говорио о Бразилцу, а дотакао се и Бајбека

FOTO: M. Vukadinović

Moglo se prethodnih dana govorilo o tome da bi Leondarno mogao da se vrati u klub iz Humske. Opšte je poznato kakav je Brazilac bio u prvom mandatu u Partizanu.

- Što se tiče Leonarda, kazaću vam iskreno! Krenuli smo u priču sa njim, ali je bilo mnogo prepreka već na startu. Prvo, nije igrao godinu dana i to je nešto što ga je odmah u početku udaljilo od nas. Koliko god je on veliki igrač i koliko god je bio sjajan u Partizanu, ne pije nam vodu, jer ne igra. Mi više nikoga ne možemo da čekamo - rekao je Iliev za "Kurir".

Dotakao se potom i Žana-Kristofa Bajbejka koji je trebalo da bude veliko pojačanje, ali navijači crno-belih od Francuza nisu videli ništa. On je zbog brojnih povreda odigrao je samo 276 minuta.

- Njegove karakteristike su sjajne, ali došao je nespreman u Partizan. Korona je mnogo toga poremetila. Bio je zatvoren sedam meseci u Francuskoj. Imao je ogromnu želju da uspe u Partizanu, ali telo ga nije slušalo. Usledile se povrede za povredama i on je samo tonuo i tonuo. Na kraju je i potonuo. U nekim trenucima bio je fantastičan, nagoveštavao ono što smo želeli, ali jednostavno nije mu se sve složilo - zaključio je Iliev.

Partizan je juče predstavio prvo pojačanje u letnjem prelaznom roku. U pitanju je doskorašnji štoper Vojvodine Siniša Saničanin.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024