DELEGACIJA FS BRAZILA U POSETI HUMSKOJ: Želimo ovde da igramo protiv Srbije

Novosti online

02. 06. 2021. u 15:34

DELEGACIJA Fudbalskog saveza Brazila, predvođena tim menadžerom olimpijske selekcije, Klaudijom Brankom, posetila je danas Fudbalski klub Partizana. Delegaciju Karioka su dočekali Ivica Iliev Dragan Velanac. Dve delegacije su razmenile prigodne poklone kao i želje za uspehom u predstojećem periodu.

ДЕЛЕГАЦИЈА ФС БРАЗИЛА У ПОСЕТИ ХУМСКОЈ: Желимо овде да играмо против Србије

FOTO: FK Partizan

Primarni cilj posete bio je da se Južnoamerikanci upoznaju sa uslovima na stadionu u Humskoj budući da će baš u našem hramu fudbala u subotu, 5. maja odigrati prijateljsku utakmicu protiv selekcije Zelenortskih Ostrva, a sve u sklopu priprema za odlazak na Olimpijske igre. 

Zadovoljni onim što su videli i mogućnostima koje pruža stadiona Partizana iz brazilske delegacije su odlučili da i drugi kontrolni meč odigraju na istom mestu. A taj susret je onaj protiv selekcije Srbije koju sa klupe predvodi Zvonko Živković.

Taj duel je na programu 8. juna i planirano je da bude odigran u sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi, ali će na insistiranje delegacije Brazila i on biti odigran na stadionu u Humskoj.

– Znam da Partizan kao klub ima drugu tradiciju i veoma sam počastvovan što sam imao prilike da budem gost beogradskog velikana. Uslovi koje smo videli su fenomenalni i želeo bih u ime svih nas iz Fudbalskog saveza Brazila da se zahvalim ljubaznim domaćinima koji su nam omogućili da se u ovakvom ambijentu pripremamo za Olimpijske igre – rekao je Branko.

Tokom boravka u Humskoj, legendarni fudbaler Brazila, čiji je gol protiv selekcije Holandije u četvrtfinalu Mondijala u SAD ušao u istoriju svetskog fudbala, imao je prilike da razgovara i sa navijačima našeg kluba, a jednoj devojčici koja je došla da poseti stadion svog omiljenog kluba pokloni je i kačket, dok je Ivici Ilievu, kao predstavniku Partizana uručio dres fudbalske reprezentacije Brazila. S druge strane, od Partizana je na poklon dobio crno-beli dres s brojem šest, a kao i iskrene želje da se njegova ekipa u Tokiju okiti titulom olimpijskog šampiona.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

GRCI, BIVŠA BRAĆO, OVO VAM NEĆEMO OPROSTITI: Nemanja Matić, besan zbog Kosova, poslao brutalnu poruku lažnim prijateljima