ISTORIJSKI SPEKTAKL NA „SLANOJ BARI“: Rukometašima Vojvodine uručuje se deveti pehar šampiona države

S.BAJIĆ

29. 05. 2021. u 14:48

RUKOMETAŠI Vojvodine će večeras (19) u svojoj dvorani „Slana bara“, u meču za kraj šampionata sa Metaloplastikom, žestoko proslaviti devetu a osmu uzastopnu titulu šampiona države.

ИСТОРИЈСКИ СПЕКТАКЛ НА „СЛАНОЈ БАРИ“: Рукометашима Војводине уручује се девети пехар шампиона државе

Rukometaši Vojvodine foto: N.Paraušić

Tom prilikom, našem najboljem rukometnom klubu biće na svečanoj ceremoniji uručen pobednički pehar, a želja Novosađana je da sezonu završe trijumfalno.

- Idemo na pobedu, svakako, jer je želja da trijumfalno stavimo tačku na najuspešniju sezonu u istoriji kluba, u kojoj smo osvojili dva kupa i prvenstvo, bez poraza – kaže Boris Rojević, strateg rukometaša Vojvodine koji se za tri godine i dva meseca na kormilu ekipe okitio sa čak devet trofeja.

- Naravno, neće biti ni malo lako u duelu sa Metaloplastikom, koja matematički može da se sa druge pozicije izbori za Seha ligu. Izvesno je da će gosti doći da nas iznenade, maksimalno motivisani i da čekaju eventualni kiks Partizana u Leskovcu. Ipak, mi znamo šta nam je činiti, pogotovo momci čije je htenje da zlatnim slovima ispišemo najbolju sezonu u istoriji kluba.

Stefan Miljković, levi bek Novosađana, ističe da već osvojeno zlato oko vrata neće biti razlog za opuštanje na parketu.

- Težak meč nas očekuje i pored toga što nam ništa ne znači, jer smo osvojili prvenstvo. Međutim, imamo želju da prvenstvo završimo kako smo i počeli i igrali svo vreme, pobedom. Metaloplastika će tražiti svoju šansu a na nama je da u meču za kraj sezone odigramo besprekorno i podvučemo je uspehom- kaže Miljković.

Darko Jevtić, direktor kluba, ističe da je Uprava zadovoljna najuspešnijom sezonom, i sva priznanja dodeljuje igračima i stručnom štabu.

- Oni su napravili vrhunsku atmosferu, porodičnu, sve vrednosti implementirali u svlačionicu i to drugarstvo u požrtvovanost ih je nosilo do vrhunskog rezultata. Nismo ni sanjali da ćemo biti šampioni bez poraza, ostvarili niz nepobedivosti i zato će da daju maksimum za istorijski dan- kaže direktor Jevtić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri