SRBIN SE VRAĆA NA OSTRVO: Jokanović definitivno uzima Šefild

Novosti online

27. 05. 2021. u 11:51

SLAVIŠA Jokanović se vraća u Englesku! Navodi koji su se pojavili u ostrvskim medijima da je blizu preuzimanja Šefild junajteda, obistinili su se, prema rečima novinara BBC-ja Endija Gidingsa, koji je specijalizovan za praćenje sportskih dešavanja u Šefildu.

СРБИН СЕ ВРАЋА НА ОСТРВО: Јокановић дефинитивно узима Шефилд

Foto: EPA-EFE/PETER POWELL

Prema njegovim rečima, izveštaji o postavljanju Slaviše Jokanovića za novog trenera Šefilda istiniti su i ugovor bi trebalo da bude potpisan do kraja nedelje, a uskoro bi trebalo da budu obavljeni razgovori i sa njegovim stručnim štabom.

Šefild je prethodne sezone ispao iz Premijer lige kao poslednji na tabeli, a Jokanović će pokušati da vrati ekipu sa Bramal Lejna u elitni rang engleskog fudbala.

Podsetimo, Jokanović je prethodne dve godine radio u katarskoj Al Garfi, sa kojom mu je istekao ugovor ovog leta.

Prethodno je tokom karijere Jokanović već u dva navrata vodio engleske klubove, najpre Votford, koji je uveo u Premijer ligu, ali nije nastavio da vodi tim u elitnom takmičenju, a zatim i Fulam, koji je vodio i u Premijer ligi, ali je dobio otkaz, uprkos protivljenju mnogih navijača londonskog kluba.

Trenersku karijeru Jokanović je počeo u Partizanu, zatim je vodio tajlandski Muangtong junajted, Levski iz Sofije, Herkules, a bio je i na klupi Makabija iz Tel Aviva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MOLIM VAS, POMOZITE MI! Umro 15-mesečni sin legendarnog sportiste - on ne može da dođe sebi od bola