"KLOŠAR JEDNOM, KLOŠAR UVEK!": Golman Partizana žestoko odgovorio na skandalozan potez Gobeljića

Novosti online

26. 05. 2021. u 08:02

Marko Gobeljć skinuo je gaće ispred Vladimira Stojkovića posle dramatične penal-serije u finalu Kupa Srbije i skandaloznim potezom bacio je fudbalsku utakmicu u drugi plan.

КЛОШАР ЈЕДНОМ, КЛОШАР УВЕК!: Голман Партизана жестоко одговорио на скандалозан потез Гобељића

Foto: M.Vukadinović

Crvena zvezda je pobedila Partizan 4:3, međutim gotovo da niko više ne priča o meču koji je potrajao više od 120 minuta, nego je sav fokus prebačen na haotična dešavanja sa kraja utakmice o kojima će se sigurno pričati i u narednom periodu.

Odmah je reagovao Dejan Stanković i izvinio se u ime svog fudbalera, dok su u Partizanu bili veoma ljuti i odmah su burno reagovali Bojan Ostojić i Bibars Natho.

- Nismo pobedili i nismo osvojili Kup i to se događa, ali potrebno je imati minimalni nivo poštovanja prema fudbalu i timu protiv kojeg igraš. Ono što je igrač sa brojem 77 (Gobeljić) uradio je sramno i nadam se da će neko odgovoran u srpskom fudbalu preduzeti nešto", rekao je Natho i istakao da takav potez zaslužuje najmanje deset utakmica suspenzije. Sramota me je što sam igrao utakmicu sa tim igračem", rekao je Natho.

Bojan Ostojić je naveo da mu je žao što crno-beli nisu osvojili Kup, ali je istakao da su igrači dali sve od sebe.

"Što se tiče ponašanja nekih igrača Crvene zvezde mislim da nije u redu i da je to nevaspitanje, pre svega kućno. Stojkoviću su se unosili u lice, skidali gaće ispred njega... Mislim da to nije korektno. Znamo da je Stojke dosta branio za reprezentaciju, sportista kao svi... To je njihovo vaspitanje", rekao je Ostojić.

U međuvremenu se oglasio i Vladimir Stojković koji se i sam izvinio zbog provokacija, a pošto nije spominjao konkretan incident - to je umesto njega učinio kolega

Rezervni golman Partizana Nemanja Stevanović se javnosti obratio putem Instagrama, pa je uz priloženu fotografiju fudbalske biografije Vladimira Stojkovića i njegovog staža u reprezentaciji napisao:

"Njemu se kapa skida, a ne gaće. Ali košar jednom, klošar uvek", stoji u poruci Stevanovića.

Foto: Instagram

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!