VLADIMIR STOJKOVIĆ: Ako ne osvojimo Kup Srbije, mene "silujte" (FOTO)

Novosti online

25. 05. 2021. u 08:38

FUDBALERI Partizana i Crvene zvezde boriće se od 19 časova za trofej Kupa Srbije u fudbalu. Uvertiru pred meč napravio je golman Vladimir Stojković izjavom.

ВЛАДИМИР СТОЈКОВИЋ: Ако не освојимо Куп Србије, мене силујте (ФОТО)

FOTO: N. Paraušić

On smatra da će u slučaju penal serije Partizan slaviti, a u slučaju eventualnog poraza spreman je da snosi svu odgovornost. 

- Uradili su previše ove sezone, vezali su toliko pobeda, i ja sam kao kapiten ponosan, kao i šef. U nekim drugim vremenima bi ove pobede sigurno donele titulu, rekao je golman Partizana i dodao:

- Moji saigrači ne bi trebalo da imaju pritisak. Za ovih godinu dana su uradili previše, ponosan sam na nizove pobeda. U nekim drugim vremenima bi nam sigurno donele titulu. Šta god da se desi sutra, ja ću biti krivac. Na svoja leđa primam sve. Ako ne uzmemo Kup, mene ’silujte’. Saigrači nemaju pritisak. Sve je na meni, rekao je Stojković.

Zanimljiv komentar Stojković je imao u slučaju da se pobednik kupa bude odlučivao izvođenjem kaznenih udaraca.

- Ako budu penali, osvojićemo sigurno, voleo bih i pre toga da se završi, dugo je 90 minuta i produžeci, ali svakako sam na raspolaganju šefu za i da izvedem penal, rekao je Stojković.

Finale Kupa Srbije igraće se u utorak na stadionu „Rajko Mitić“ sa početkom od 19 časova, a prenos uživo moći ćete da pratite na stranicama Sputnjik sporta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024