DEJAN STANKOVIĆ PRED FINALE KUPA: Samo da pobedimo Partizan, ne mora da bude lepo

Novosti online

24. 05. 2021. u 12:32

TRENER Crvene zvezde nema dilemu kada je startna postava u pitanju. Žele iz Ljutice Bogdana da u svoju trofejnu sobu donesu "dupllu krunu"

ДЕЈАН СТАНКОВИЋ ПРЕД ФИНАЛЕ КУПА: Само да победимо Партизан,  не мора да буде лепо

FOTO: M. Vukadinović

Stanković se nada pobedi u sutrašnjem meču. 

- Očekivanja svih u klubu su da zaokružimo spektakularnu sezonu. Uradićemo sve da tako bude. Spremali smo se, nastavili smo dobro da radimo bez obzira što smo titulu osvoji pre nekoliko sedmica. Čeka nas finale Kupa, kao i evropske kvalifikacije u bližoj budućnosti, obzirom da je grupna faza prioritetni cilj Crvene zvezda. Za nas je fenomenalno što krećemo od drugog kola, i što su nam se poklopili rezultati u Engleskoj. Tako smo i planirali pripreme... A što se tiče derbija – nikada se ne zna. Dobro smo se pripremili, radili na detaljima i sitnicima. Obično to odlučuje u derbiju, prethodni put je presudio korner, rekao je na početku obraćanja Dejan Stanković.

Navijači su na obalama beogradskih reka proslavili titulu, a to bi trebalo da dodatno motiviše fudbalere

- Neverovatno je doživeti sve ono u svojoj zemlji i gradu. Bili samo iznenađeni i pozitivno šokirani šta su sve uradili naši navijači. Bilo je istorijski, sve to što smo preživeli daje ti na značaju i odgovornosti. Bio sam igrač, osvojio sam neki trofej i svaki je „zvao“ sledeći. Neopisiv je osećaj osvajati trofej. Posebno ovde na Marakani.

Crvena zvezda će sutra igrati bez suspendovanog Pavkova. Ostaliu su na broju.

- Svi su zdravi, samo će Pavkov preskočiti meč. Mnogo mi je žao zbog toga, imao je neke izvanredne utakmice. Davao je golove, nedostajaće nam. Radili smo na sitnicima, jer će ih biti dosta.Ubeđen sam da jedne druge ne možemo da iznenadimo. Jednostavno, kada dođe derbi to je direktna igra. Ko se više žrtvuje taj će da pobedi.

Partizan igra za spas sezone, i trebalo bi da bude motivisaniji.

- Mene motiviša Zvezda i dupla kruna. Ne bavim se drugima...

Pobeda bi predstavljala idealan kraj sezone. Ima navijača koji se nadaju efikasnoj igri.

- Odmah da vam kažem, apsolutno me ne zanima kako će to da izgleda. Da li će biti ružno ili efikasno? Jedino me zanima da donesem trofej na Marakanu, rekao je Stanković .

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024