HRVATSKA NAVIJA ZA SRBIJU: Evo zbog čega priželjkuju nas na Evropskom prvenstvu, a ne Škote!

Novosti online

12. 11. 2020. u 18:50

Pobednik meča Srbija - Škotska će se plasirati na Evropsko prvenstvo 2020. i već zna da će mu rivali biti Engleska, Češka i Hrvatska, a najveću tremu pored nas imaju upravo "komšije".

ХРВАТСКА НАВИЈА ЗА СРБИЈУ: Ево због чега прижељкују нас на Европском првенству, а не Шкоте!

FOTO: EPA

Koga bi Hrvati radije za rivala na EP?

U anketi koju je napravio hrvatski portal 24sata.hr, u kojoj je učestvovalo više od 12.000 navijača, oni su većinski izabrali da je bolje da igraju sa Srbijom.

Ubedljiva pobeda (63%) govori da će dobar deo Hrvatske navijati za Srbiju večeras, ali verovatno zato što misle da će "orlove" lakše pobediti. Zakazani meč EP igra se u Glazgovu, a jasno je da nije nimalo prijatno igrati protiv Škota na "Hampden parku", pa čak i kad nema navijača.

Hrvati su zbog toga odabrali Srbiju, kao lakšeg rivala, a dobro znamo koliko "napetosti" donose ovi dueli. Do sada smo igrali četiri puta - tri puta je bilo nerešeno, a jednom su pobedili "vatreni".

"Mi želimo Srbe, a jasno da i oni žele nas. Pa onda neka se i dogodi taj duel. Taman da im se još jednom revanširamo za ono ispadanje 1999. godine. Samo je pitanje bi li nam bilo slađe da ih dobijemo u utakmici koja direktno odlučuje o prolasku ili da ih dobijemo u utakmici koja je njima ključna, a nama ne bude toliko bitna", navode na portalu "24sata.hr".

S obzirom na to da su Hrvati već ubeđeni da bi pobedili Srbiju, treba li veća motivacija igračima?

(MONDO) 

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna