HRVATI NAPALI SRBINA IZ AUSTRIJE: Arnautovićeve brutalne psovke u lice makedonskih Albanaca (VIDEO)

Novosti online

14. 06. 2021. u 12:28

Marko Arnautović, reprezentativac Austrije srpskih korena, našao se u centru pažnje posle gola i pobede njegove reprezentacije nad Severnom Makedonijom - 3:1 u prvom kolu Evropskog prvenstva.

ХРВАТИ НАПАЛИ СРБИНА ИЗ АУСТРИЈЕ: Арнаутовићеве бруталне псовке у лице македонских Албанаца (ВИДЕО)

Foto: AP

On je na srpskom ispsovao Ezdžana Alioskog, Albanca u taboru Severne Makedonije.

Momak za kojeg se raspituje Crvena zvezda, a koji trenutno igra u Kini, imao je nalet emocija, ali nije rešio da se raduje, već je odlučio da poruči nešto rivalima - makedonskim Albancima Ezdžanu Alioskom i Egzonu Bejulaju.

Arnautović je koristio teške psovke na tečnom srpskom, a Alioski ga je i te kako razumeo, s obzirom na to da on neretko te iste psovke koristi u Premijer ligi, gde brani boje Lidsa.

- J**em ti majku“, jedna je od psovki koju je navodno izgovorio Marko Arnautović, dok je gledao ka rivalu s kojim je vodio žestoku bitku tokom utakmice prvog kola.

Ipak, veći i dalji sukob iskusno je sprečio kapiten Austrije David Alaba koji je dotrčao do svog napadača i rukama mu pokrio usta, kako kamere ne bi snimile sve ono što izgovara.

Arnautovićeve psovke na srpskom jako su odjeknule u regionu, a Hrvati su konstatovali da su one bile brutalne.

Podsetimo, Marko Arnautović je dete Srbina i Austrijanke, pa zato ne čudi što se Alioskom i Bejulaju obratio na tečnom srpskom, s obzirom na to da su ga i te kako razumeli.

Ipak, po završetku utakmice Arnautović i Alioski su popričali, bio je tu i veliki Goran Pandev koji se zagrlio sa napadačem Austrije, pa je po svemu sudeći „ratna sekira“ ekspresno zakopana.

Što se tiče Severne Makedonije koja se prvi put plasirala na veliko takmičenje, istorijski gol postigao je kapiten Goran Pandev. 

(Sputnik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (1)

SVETSKI DAN BUDUĆNOSTI: Kako da stvorimo bolji svet za sve