ZARAZA SE ŠIRI EVROVIZIJOM: Još jedan slučaj korona virusa, stiglo obaveštenje takmičarima

Novosti online

20. 05. 2021. u 20:14

VEČERAS se održava drugo polufinale "Evrovizije", u kojem nastupaju i naše devojke iz benda "Hurricane", a sve je iznenadila vest da Island danas neće nastupiti zbog slučaja korona virusa, već da će umesto toga biti pušten njihov snimak sa probe.

ЗАРАЗА СЕ ШИРИ ЕВРОВИЗИЈОМ: Још један случај корона вируса, стигло обавештење такмичарима

Foto: Printscreen

Sada su organizatori "Evrovizije" objavili da je došlo do još jedne promene plana, jer je zabeležen još jedan slučaj pomenutog virusa.

Naime, Holanđanin Dankan Lorens, koji je svojoj zemlji doneo pobedu na prethodnoj smotri najbolje pesme Evrope, takođe je pozitivan na koronu, pa neće nastupiti u velikom finalu koje se održava prekosutra.

Iako je još u ponedeljak, pre nastupa u prvom polufinalu, dobio negativan test, pa je bio u dvorani, u sredu je razvio simptome ove bolesti.

- Dankan je veoma razočaran jer je ovo jedva čekao dve godine - stoji u izjavi Dankanovog menadžmenta, dok organizatori planiraju da ga na neki način uvrste u finale, putem tehlnologije koja je dostupna.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!