HRVATI BESNI ZBOG EVROVIZIJE: Pozivaju predsednika Milanovića da reaguje - Oglasio se i premijer Plenković

Novosti onlajn

19. 05. 2021. u 12:09

U HRVATSKOJ vlada opšte nezadovoljstvo zbog toga što se njihova predstavnica Albina Grčić (22), sa pesmom "Tik-Tok", sinoć nije plasirala u finale Evrovizije, a sugrađani pevačice čak apeluju i na državni vrh da reaguje zbog ove, kako kažu, velike nepravde.

ХРВАТИ БЕСНИ ЗБОГ ЕВРОВИЗИЈЕ: Позивају председника Милановића да реагује - Огласио се и премијер Пленковић

Foto: Printscreen/Jutjub

Društvene mreže preplavljene su negativnim komentarima na račun toga što se Hrvatska nije našla među 10 država koje su sinoć, u prvoj polufinalnoj večeri, izborile plasman u finale, a pojedini apeluju i na to da interveniše predsednik Hrvatske Zoran Milanović.

Milanović se još nije oglasio, ali je premijer Hrvatske Andrej Plenković čestitao Albini na odličnom nastupu.

- Velika podrška i čestitka našoj Albini na sjajnom nastupu na Evroviziji - napisao je Plenković na Tviteru.

Tviteraši apeluju i da se za Albinu Grčić organizuje doček na aerodromu, po povratku u Zagreb, a većina Hrvata smatra da je njihova predstavnica, kako pišu, "pokradena".

"Ukinite Evrosong, ovo je nepravda", "Ova pesma je imala više pregleda na Jutjubu od većine pesama koje su se plasirale u finale, objasnite mi to!", "Ovo je najveća krađa ove godine. Ne mogu da verujem da nije prošla u finale, to jednostavno nije fer", bili su neki od komentara nezadovoljnih gledalaca.

Albina Grčić se nakon završetka polufinalne večeri oglasila na Instagramu.

- Ovo je samo početak za nas. Preponosni smo. Ovo je najbolji nastup koji sam u životu odradila. Nemojte biti tužni. Malo nam je žao, zaslužujemo da budemo tamo, ali Evropa propušta mnogo toga. Hvala svima na komentarima, na podršci - poručila je ona.

Države koje su sinoć prošle u finale su: Norveška, Izrael, Rusija, Azerbejdžan, Malta, Švedska, Litvanija, Kipar, Belgija i Ukrajina.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!