PRINC HARI PROGOVORIO O SVEMU: Ne želim krunu jer sam video šta su uradili mojoj majci (VIDEO)

Novosti online

18. 05. 2021. u 15:21

PRVI trejler dokumentarca o princu Hariju, koji dokumentuje njegovo mentalno stanje u serijalu sa Oprom Vinfri, prikazuje neke snimke njega i princa Čarlsa sa sahrane njegove majke.

ПРИНЦ ХАРИ ПРОГОВОРИО О СВЕМУ: Не желим круну јер сам видео шта су урадили мојој мајци (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Mladi vojvoda od Saseksa dogovorio je saradnju sa US čet šouom, kako bi snimio dokumentarac pod nazivom "Ja, kojeg ne vidite".

U nekim delovima ovog trejlera jasno se prikazuje njegov razgovor sa Oprom o njegovom mentalnom stanju.

- Donošenje odluke o primanju stručne pomoći nije znak slabosti. Naprotiv, u današnjem svetu to je, više nego ikada, znak snage - ističe mladi princ.

Ovaj trejler dokumentuje dirljive snimke njega i princa Čarlsa, kako stoje i razgovaraju na sahrani njegove majke, princeze Dajane.

Međutim, ovaj trejler ne prikazuje samo princa Harija, već i njegovu ženu Megan Markl i sina Arčija.

Vojvoda od Saseksa, takođe, govori o tome da je hteo da napusti kraljevsku porodicu i korene, jer je pre 15 godina video šta je britanska kruna uradila njegovoj majci.

Shodno ovome, mladi princ ističe:

- U mojim ranim dvadesetim godinama, govorio sam sebi da ne želim ovo, ne želim krunu, ne želim ovaj posao, jer sam video šta su uradili mojoj majci.

Da stvar bude gora, unutrašnja borba je postala jača onog trenutka kada je postavio sebi pitanje:

- Kako ću ikad da se skrasim, pronađem ženu i osnujem porodicu, kada znam sve ove stvari o kraljevskoj porodici?

Sjaj i lepota britanske krune su samo privid prave stvarnosti ove kraljevine. Shodno tome, princ Hari naglašava:

- Zato što znam, zato što sam video iza zavesa porodične poslove, znam kako funkcionišu, baš zbog toga ne želim da učestvujem, štaviše ni da budem deo toga.

Zbog svih dešavanja i problema koje je imao zbog napuštanja svoje pozicije, morao je da skloni svoju ženu i sina od potencijalnih opasnosti, preselivši se u Kaliforniju.

Za sam kraj, princ Hari naglašava da ne okrivljuje svoju porodicu zbog proteklih dešavanja, ali sigurno zna kako će i na koji način odgajati svog sina Arčija, prenosi San.

(B92)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

bane Zemunac

18.05.2021. 16:49

O kojoj krunu prica ovaj supljoglavac?Pa on nije imao ni teorecke sanse za krunu ,pa sada kao nije ga to interesovalo ,a trideset godina uzimao pare ud kraljevine i slagao na stranu za ovo sto radi danas. Mentalno bolesna i nestabilna osoba.