PRVI PUT POSLE OPRE: Oglasila se Megan Markl i šokirala suludom izjavom (VIDEO)

Novosti online

10. 05. 2021. u 09:55

ZA vikend širom sveta kružio je snimak koncerta 'Vaks Lajv', kao deo globalne kampanje za vakcinisanju.

ПРВИ ПУТ ПОСЛЕ ОПРЕ: Огласила се Меган Маркл и шокирала сулудом изјавом (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Vaks lajv

Koncert su podržale brojne zvezde među kojima su i Dženifer Lopez, pevač grupe Perl Džem Edi Veder, grupa Fu Faters, pevač Džej Balvin...

Koncert je vodila Selena Gomez, a podršku inicijativi dali su i princ Hari te njegova supruga Megan Markl koja se javnosti obratila prvi put nakon bombastičnog intervjua kod Opre. 

- Ne možemo se odmoriti ili se potpuno oporaviti dok ne bude pravedne distribucije u svaki kutak sveta. Virus ne poštuje granice i pristup vakcini ne sme biti geografski određen - rekao je princ Hari.

- Kao pokrovitelji kampanje "Vaks Lajv", moj suprug i ja verujemo da je za oporavak presudna predanost zdravlju, sigurnosti i uspehu svih, ali posebno žena koje je ova pandemija nesrazmerno pogodila - šokirala je Megan mnoge gledaoce, te se mnogi pitaju zašto pravi razliku između polova kada je pandemija u pitanju.

Ona nije skidala ruke s trudničkog stomaka, koji se nazirao ispod široke cvetne haljine. 

Megan je otkrila i koliko je uzbuđena zbog dolaska devojčice na svet i otkrila zbog čega, između ostalog, podržavaju kampanju za globalno vakcinisanje. 

- Suprug i ja smo oduševljeni što ćemo uskoro poželeti dobrodošlicu našoj kćeri. Taj osećaj radosti delimo s milionima drugih porodica širom sveta. Kada pomislimo na nju, mislimo na sve mlade žene i devojke kojima se mora pružiti prilika i podrška da nas vode napred - zaključila je Megan.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?