BILI AJLIŠ POKAZALA TAJNU TETOVAŽU: Ceo svet priča o tome šta je istetovirala (FOTO)

Novosti online

03. 05. 2021. u 14:17

BILI Ajliš (19), najpoznatija tinejdžerka današnjice, modna ikona i predstavnica pozitivnog pogleda na telo, prošle godine je otkrila da se tetovirala, ali ne i šta se nalazi na tetovaži.

БИЛИ АЈЛИШ ПОКАЗАЛА ТАЈНУ ТЕТОВАЖУ: Цео свет прича о томе шта је истетовирала (ФОТО)

Foto: Instagram

Međutim, naslovnici časopisa "Vogue" vidi se njena tetovaža, koja se nalazi na njenom desnom kuku.

Šta se nalazi na tetovaži pogledajte na priloženoj fotografiji:

Takođe, Bili je u opširnom intervjuu za "Vogue" govorila o depresiji kojoj je okidač bio upravo izgled njenog tela nakon što je s trinaest godina prestala da se bavi plesom, kao i o zlostavljanju nam devojkama.

Izgled za fotkanje bio je njena ideja, a napomenula je da nikad nije napravila ništa slično, osim kad je sama.

- Bili predstavlja nešto potpuno novo. Konstantno se menja, kao i njen prikaz sopstvene ženstvenosti. Tera me da drugačije razmišljam - rekao je za "Vogue" kreativni direktor Gučija, Alesandro Majkl (48).

Tokom karijere Bili je imala specifičan pogled na svoje telo i na to kako ga muškarci definišu. Umesto da pokazuje ženske obline kako bi pridobila publiku, Bili u svojim spotovima uglavnom nosi trenerke, šuškavce, dukseve i široke majice, kako bi samo njen vokal bio u prvom planu.

Iako je muzika glavni razlog, Bili je inače imala negativno mišljenje o svom telu i ne dopada joj se to što su žene na javnoj sceni postale samo "se*sualni objekti".

Kada je pre par godina kada je bila maloletna njen kratki video snimak u topiću objavljen u javnosti, bila je veoma uznemirena jer je dobijala negativne i se*sualne komentare, zbog kojih je kasnije imala traumu. Od tada se Bili borila sa tim da pokaže svoje telo u javnosti i nikada se nije oblačila provokativno. Nikada nije objavila fotografiju u kupaćem kostimu jer se plašila da će je neko ponovo nazvati k**vom i da će je osuđivati.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu